Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

fejk?

fake
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Cię fakerze ponownie. Siema.

Mam nadzieję, że do mojej przyjaciółki (czyt. Maddie) nie będziesz nigdy więcej w taki sposób do niej się tak wulgarnie odzywać na serwerze głosowym + obrażał ją na dodatek + że oczywiście zmienisz podejście do tej osoby i w ogóle.

Liczę na to, trzymam Cię za słowo.

Witam Cię fakerze ponownie. Siema.

Mam nadzieję, że do mojej przyjaciółki (czyt. Maddie) nie będziesz nigdy więcej w taki sposób do niej się tak wulgarnie odzywać na serwerze głosowym + obrażał ją na dodatek + że oczywiście zmienisz podejście do tej osoby.

Liczę na to, trzymam Cię za słowo.

Skryj tą twarz za kurtyną, bo szkoda słów na takiego człowieka jak ty ,, Tobiaszu ''

A mi szkoda Ciebie. 

Widać, że dalej się nie zmieniłeś.

Po co wracasz na serwa, żeby mnie i Maddie najbardziej denerwować? :)

Przywitałem Cię kulturalnie, a Ty mi z takim 'gnojem' wyjechałeś. Nie życzę sobie żebyś tak do mnie i Magdy odzywał w taki sposób na 4Life.

A mi szkoda Ciebie. 

Przywitałem Cię kulturalnie, a Ty mi z takim 'gnojem' wyjechałeś. Nie życzę sobie żebyś tak do mnie i Magdy odzywał w taki sposób na 4Life.

Skoro ta wasza miłość KNX + Maddie <3 ouu super wyjedz w bieszczady z nią ale nie komentuj więcej moich postów bo sobie nie życzę widnienia twojego niku a nawet avataru z fejsbuka 

Aha - Bieszczady? Fajnie wiedzieć... xD

Akurat Maddie to moja najlepsza, bliska przyjaciółka. I będę ją bronił w każdej sytuacji.

Jak nie wiesz skąd mam awatar to się nie wypowiadaj na ten temat. Awatar nie mam z Facebooka.

I sobie nie życzysz komentowania Twoich postów, tak? Każdy ma prawo tu pisać, witając się z każdym. Ten dział jest w Off-Topic fakerzu (jakbyś nie wiedział).

Wolność słowa w tym KRAJU, każdy ma prawo tu pisać na tym forum, akurat też w tym dziale.

Ja mam kulturę przynajmniej tutaj, a nie tak jak Ty. 

A mi szkoda Ciebie. 

Ty denerwujesz wszystkich.

Aha - Bieszczady? Fajnie wiedzieć... xD

Akurat Maddie to moja najlepsza, bliska przyjaciółka. I będę ją bronił w każdej sytuacji.

Jak nie wiesz skąd mam awatar to się nie wypowiadaj na ten temat. Awatar nie mam z Facebooka.

I sobie nie życzysz komentowania Twoich postów, tak? Każdy ma prawo tu pisać, witając się z każdym. Ten dział jest w Off-Topic fakerzu (jakbyś nie wiedział).

Wolność słowa w tym KRAJU, każdy ma prawo tu pisać na tym forum, akurat też w tym dziale.

Ja mam kulturę przynajmniej tutaj, a nie tak jak Ty. 

Fake, to jest mój psiapsi, więc ja też go będę bronił.

Witam fejku z powrotem :P

A mi szkoda Ciebie.

Skoro on Cie tak denerwuje, to czm jeszcze nie poszedles na serwer gdzie masz moda?

Czesc, milej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin