Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Domek obok G1

CzarnyDolareK!*essa*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Domek
ID nieruchomości: 800
Cena za dobę: 240 PLN
Cena: Oferty od 22k (taką offke dostałem) Niżej sobie darujcie.
SS’y: 
https://imgur.com/a/pKy910q
Coś od siebie: kozaak domek dla prywatnego właściciela ze sporą ilością aut, naprawdę sporo się zmieści, do tego świetna lokalizacja i wgl wiesz ocb // opłacone do 15 października

3 godziny temu, Marcepand napisał:

Wyrażę tu swoją opinie bo wiem oco chodzi. Nikt Ci za to nie dał 22k tylko chcesz zarobić i tak napisałeś ;)

Po za tym hmm ciekawe z jakiego powodu nie sprzedałeś za tą kwotę, ponieważ była ona bardzo dobra.

Pozdrawiam cieplutko 

Masz rację mogłem sprzedać ale nie sprzedałem.... Mam czas do 15 października więc jak nikt nie da więcej niż te 22k wtedy sprzedam graczowi który mi zaoferował za ten domek 22k. Trzeba też czasem pomyśleć zanim coś się napisze a po za tym to ja najwyższej go nie sprzedam a nie Ty więc nw czm masz tutaj aż taki ból d***. Nawet tutaj nie jest potrzebny Twój komentarz jeżeli nawet go nie chcesz kupić ani się licytować. Myślę że wszystko Ci wyjaśniłem i pozdrawiam ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin