Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek150 oskarżony przez IgiGangus

IgiGangusZAPASOWE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Maciek150
    Data i godzina zdarzenia: 30.09.2019 o jakiej 19:30
    Pełen opis sytuacji: Jade nagle patrze ze funkcjonariusz zamiast pojechać na około albo wcześniej to pojechał przez tory
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Uszanowanie Police Officer II Maciek150 z tej storny

A więc zacznę od początku patrolowałem tereny sf, gdy nagle zaczął taranować mnie pojazd marki buffalo, a więc rozpocząłem za nim pościg kierowca ów Buffalo strasznie odwalał na pościgu w pewnym momencie zjechał on na tory przejechał przez nie, a następnie wskoczył na górę ja będąc jedyną jednostką na pościgu nie myśląc pojechałem z nim i przyznam się był to błąd z mojej strony, ale przejdźmy do rzeczy odbyłem już na ten temat rozmowę z liderem frakcji i otrzymałem ostrzeżenie słowne oraz zostałem poinformowany, że następna taka sytuacja skończy się zawieszeniem.

z poważaniem  Maciek150

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin