Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiZ oskarżony przez .LUKI.

LUKI|JK|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AdiZ
    Data i godzina zdarzenia: 10:25 04.10.19
    Pełen opis sytuacji: SAPD mnie ścigało, uciekałem przed nimi dobre 15-10 min, pościg odbywał się w sposób bez odwalania tzw. RP. Gdy już panowie mnie złapali Dostałem propozycje zapłaty mandatu w wysokości 17700 pln co jest ogromną kwotą i do tego jeszcze 1h więzienia. nie zgodziłem się na mandat i dostałem 240 minut więzienia, i do tego jeszcze auto na PP za 5 tysięcy. Mimo że pościg odbywał się na zasadach RP. Takie coś nie powinno się wydarzyć.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/MhKzvD3 

Uszanowanie z tej strony Police Officer III AdiZ.

Więc tak zacznijmy

W dniu 4.10.2019 o 10:38, .LUKI. napisał:

pościg  odbywał się w sposób bez odwalania tzw. RP. 

Chciałbym cię uświadomić że niestety ale to nie był pościg RP, mianowicie na samej strefie DM udało ci się uderzyć w kilka lamp nie odgrywając przy tym nic, nawet pod koniec pościgu gdy wydachowałeś oraz uderzyłeś w ścianę z dużą prędkością po czym udało ci się obrócić pojazd na koła oraz próbowałeś odjechać dalej, lecz nie udało ci się to ponieważ szybko cię zastawiliśmy, czy wtedy coś odegrałeś? Nie.

W dniu 4.10.2019 o 10:38, .LUKI. napisał:

Gdy już panowie mnie złapali Dostałem propozycje zapłaty mandatu w wysokości 17700 pln co jest ogromną kwotą i do tego jeszcze 1h więzienia. nie zgodziłem się na mandat i dostałem 240 minut więzienia, i do tego jeszcze auto na PP za 5 tysięcy. 

Mandat wystawiamy wedle taryfikatora którego nie możemy modyfikować (zmieniać sumy danego przewinienia) 17.700pln wystawiłem ci na podstawie tego co mogłem zaobserwować podczas pościgu za tobą. Do tej ceny dochodzi jeszcze mnożnik który w twoim przypadku wynosi x3 czyli na logikę bez tego mnożnika miał byś trzy razy mniejszy mandat. Idąc dalej do mandatu dostałeś dodatkowe 60 min ponieważ posiadałeś wpis za 30min do tego wjechałeś kilkukrotnie na Dm'a co wiąże się się z kolejnymi 30min wedle taryfikatora. Nie zgodziłeś się na mandat więc zamiast tych 17.7k dostałeś 170min + 60min  więc prosta matematyka 230min a jeżeli chodzi o pojazd 5k wynika z tego że auto zawsze wstawiamy za 50% ceny mandatu, a że możemy wstawić pojazd maksymalnie za 5 tysięcy za tyle twój pojazd został odholowany. 

Edytowane przez AdiZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin