Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheArasik , Qumik ,Deluxe - oskarżeni przez Heliox

Heliox
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nicki funkcjonariusza: TheArasik , Qumik , deluxe 
    Data i godzina zdarzenia: 2019-10-11 17:30
    Pełen opis sytuacji: Witam no cóż mogę pisać zaistniała taka sytuacja jaką zaraz wam opowiem , więc tak stałem na bazie organizacyjnej przy kopalni poszedłem na dół po frytki kiedy wróciłem stał obok mnie Kwasior12 (ja wtedy siedziałem na motorku) i zapytał czy go podwiozę stwierdziłem ze okej dałem klucze bo byłem w trakcie jedzenia zminimalizowałem gre i zaczołem przeglądac fb , dc i inne pierdoły otworzyłem znow okno kiedy bylismy obok gieldy sf na moscie troche przed wlasciwie na samym poczatku wjazdu na most od kopalni zapytalem gdzie jedziemy odparł ze przecho stwierdzilem ze ok i oszacowałem ile moge poswiecic na social media wiec znow zminimalizowałem gre otworzylem ją przy salonie moto sf kiedy zauwazylem ciągnący się sznur radiowozów na chacie nie widzialem zadnego komunikatu o zatrzymaniu sie wiedz jechalismy dalej w stronie bramek na gant bridge , zapytałem kwasiora czy ten sznur radiolek to za nami , wtedy ktorys z policjantow wyslal komunikat aby sie zatrzymac kwasior byl juz w srodku drogi przed bramkami dokladnie bylo to obok tego tunelu stwierdzilem ze ja nic nie zrobilem i nie przesiadałem sie z nim od poczatku kiedy dalem mu klucze na bazie organizacji napisalem mu na /pm aby uciekał wiec i tak to zrobił chyba ... nie wiem jakie miał plany poniewaz nie znałem go i nie rozmawialem z nim na zadnym komunikatorze glosowym . Przy bramkach kiedy gonili nas policjanci kwasior nie mogl chyba przjechac przez bramki i wysiadł z motoru ja rowniez zeby wpisac juz animke /rece2 , ale po chwili zauwazylem ze wsiał na motor wiec rowniez to uczynilem , gdy wsiadł na motor miał zaciagniety reczny i kwasior probował jechac po 2-3 sekundach zszedł z motoru , wiec i ja rowniez to uczynilem i wpisalem juz animke /rece napoczątku zauwazylem ze to nie ta animka i poprawilem sie wpisują animacje /rece2 . Przyszedł wtedy do mnie arasik i napisał abym się połozył na drodze wiec wpisalem animacje /umieram a qumik celował do mnie z karabinu . chcialem zrobic fajne rp bo wiedzialem ze i tak mi nic nie mogą zrobic , poniewaz nic nie zrobiłem i nie moglem brac za to czynow poniewaz nie kierowalem pojazdem . Arasik mnie zakuł i zabrał do radiowozu napisał ze powod mamy ucieczka czy cos w tym stylu (obydwoje) ja zaczołem sie wtedy pytac dlaczego ja biore w tym udział skoro nie kierowałem pojazdem i nic nie moglem zrobic tak jak wczesniej pisalem chcialem zrobic rp i nie zeskakiwalem z motoru w trakcie jego jazdy bo to by było 0rp podczas poscigu nie chce bana czy zabranego prawa jazdy Axidus dał mi jasno do zrozumienia ze jezeli dostane jakąs kare zamieni to w perma od początku kiedy zostałem odbanowany nie bawie sie w takie rzeczy typu: poscigi , odwalanie , skoki czy inne głupstwa . Gram sobie ze swoimi znajomymi z organizacji ktorej jeszcze nie ma ale w przyszlosci powstanie wiec wracaj nie chciałem robic głupstw i zrobic to jak w prawdziwym zyciu , bo chyba nikt nie zeskoczyłby z motoru jadącego 100-140km/h . Któryś z funkcjonariuszy mowił mi ze sie przesiadałem z krasiorem 3 razy lecz tak nie bylo bo nie doszlo do zadnych przesiadek od dania mu kluczykow czyli w miejscu organizacji . Nie wiem skąd sie pojawiły 3 przesiadki jezeli ten poscig ze mną trwał nwm 2-5min wiec sie nie zgodzilem z tym co napisał do mnie support na sluzbie sapd napisał abym nie klamał wiec i nie kłamałem ale on sie ostro trzymał swojej teorii wraz ze swoimi  ..pomocnikami '' jezelibym uciekał co nawet by mi  to nie przyszlo do głowy to przyznałbym sie aby nie przedluza i odczekac swoje w wiezieniu . Pisałem to kilkukrotnie do funkcjonariuszy ze nie klamie ale oni dalej szli w swoje , wtem Arasik napisał abym nie kłamał bo dostane bana za oszustwo administracji czy tam klamstwo juz nie pamietam bo byłem w lekkim szoku wszystko powinno byc w logach wiec mozecie sprawdzic jak to wygladało . Cóz tu moge dopowiedziec chciałem jedynie pomoc graczowi podwiezc go na przechowywalnie ale on jednak zaczoł uciekac co nawet nie wiedzialem ze gonią jego . W razie jakich kolwiek pytan prosze pisac pod postem 
     Dowód, który to potwierdza całe zajście✔ Pozostały czas: 53 minut/y. , pojazd na pp 

Edytowane przez Heliox

Nie czytam nawet tego bo mało interesuje mnie co miałeś na obiad.

Było to tak, kwasior na motocyklu jechał pod prąd autostrada nad giełdą, uderzył we mnie i odjechał. No więc zawróciłem, nakazałem sie zatrzymać. Osoba nie zareagowała więc zgłosiłem pościg zmotoryzowany. Jechaliśmy długi czas za Tobą. Między smieciarkami a spawnem zatrzymał motocykl, myślałem, że się poddaliście więc nakazałem wykonać FTS. Ustawiły się dwie jednostki, w tym momencie kierujący jak i pasażer opuścili motocykl na chwilę, po czym zamienili się miejscami. Pościg trwał dalej, tym razem za Tobą. Przy bramkach na Gant Bridge - most na północy SF prowadzący do BM. Tam również chcieliście się przesiąść, udało wam sie to jednak nie mogliście przejechać bo wam zniknęło to okienko od zapłaty.

Podejrzewam, ze przesiadka była z powodu braku pieniędzy przez kierowcę aby przejechać. Następnym razem  /dajkase.

No więc wracając, nie mogliście jechać, kierowcę ściągnąłem z motocyklu siła i tak to się skończyło. Tyle ode mnie. 

Osoba z zarządu nawet nie musi czytać moich wypocin z powodu braku dowodów.

Wypowiedziałem się dlatego, że mam szacunek do drugiego człowieka.

I popraw wzór jeszcze bo Ci zamkną.

Edytowane przez deluXe

Wcale nie było komunikatu.

Spoiler

[2019-10-11 17:22:50] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 141 km/h.

[2019-10-11 17:22:52] [Output] : *MEGAFON* (deluXe): Zjedz na pobocze, zgaś silnik i nie wychodź z pojazdu!

[2019-10-11 17:23:13] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 130 km/h.

[2019-10-11 17:23:18] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 133 km/h.

[2019-10-11 17:23:58] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 139 km/h.

[2019-10-11 17:23:59] [Output] : *MEGAFON* (deluXe): Zjedz na pobocze, zgaś silnik i nie wychodź z pojazdu!

Przecież Ty taki Święty, nie miałeś pojęcia, że Cie goniliśmy. Szkoda, że kolega Cie poinformował

Spoiler

[2019-10-11 17:23:57] [Output] : Heliox [233]: to nas gonią ?
[2019-10-11 17:24:00] [Output] : Kwasior12 [30]: ta

Ode mnie tyle. Następnym razem chociaż nie kłam ;)

3 minuty temu, deluXe napisał:

Wcale nie było komunikatu.

Ukryj zawartość

[2019-10-11 17:22:50] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 141 km/h.

[2019-10-11 17:22:52] [Output] : *MEGAFON* (deluXe): Zjedz na pobocze, zgaś silnik i nie wychodź z pojazdu!

[2019-10-11 17:23:13] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 130 km/h.

[2019-10-11 17:23:18] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 133 km/h.

[2019-10-11 17:23:58] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Kwasior12 notując u niego prędkość 139 km/h.

[2019-10-11 17:23:59] [Output] : *MEGAFON* (deluXe): Zjedz na pobocze, zgaś silnik i nie wychodź z pojazdu!

Przecież Ty taki Święty, nie miałeś pojęcia, że Cie goniliśmy. Szkoda, że kolega Cie poinformował

Ukryj zawartość

[2019-10-11 17:23:57] [Output] : Heliox [233]: to nas gonią ?
[2019-10-11 17:24:00] [Output] : Kwasior12 [30]: ta

Ode mnie tyle. Następnym razem chociaż nie kłam ;)

oo a o mnie nie powinno tam byc komunikatu ze nakazujesz mi sie zatrzymac 
EDIT: a chodziło mi tutaj dokladnie ze nie poinformował mnie przy dawaniu mu kluczy 

Edytowane przez Heliox

po 1 to nie moj kolega po 2 jezeli bys mi wysłał komunikat i znałazłby sie jeden bądz wiecej to byłoby ze kierowalem pojazdem 

EDIT : było was 3 wiec jezeli nawet bym kierował pojazdem ktos z was by na pewno wysłał komunikat o zatrzymaniu sie  a widnieją tylko komunikaty gracza Kwasior12

Nie mnie goniliscie tylko kwasiora :)  bo ja nawet nie mialem stycznosci z tym pojazdem w trakcie posciagu za nami 

Edytowane przez Heliox

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin