Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bregon

Break
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza @Bregon.
    Data i godzina zdarzenia: z godzine temu
    Pełen opis sytuacji: Było sapd na DM, strzelaliśmy się i zostałem postrzelony z tazera przez D@MIANA albo teddiego i oczywiście wsadzili mnie do radiolki. (([2019-10-12 14:45:35] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza D@mian!)) i było wszystko git, lecz mnie wywaliło więc po wejścu na serwer napisałem do damiana (([2019-10-12 14:48:32] [Output] : >> D@mian [202]: wywalilo mnie)). I nie było żadnej reakcji funkcjonariuszy, nic nie odpisali a ni mnie nie tepli do siebię więc później biegałem koło nich na stacji, stałem o nich i znowu nic, Ale dopiero około godziny po tym zostałem wsadzony z owej sytuacji przez persone @Bregon.

Spoiler

[2019-10-12 15:40:44] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2019-10-12 15:40:44] [Output] : ✔ Powód: Ostrzal w strone SAPD ( logniecie z radiowozu zalegle) + 3 wpisy na podstawie MDT.
[2019-10-12 15:40:44] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 150 minut/y

Nie było by w tym nic dziwnego że wsadzili mnie przez pid ale dlaczego dopiero po godzinie, jak przedtem nie było żadnych ręakcji w moją stronę. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: UP

Ja, St4siek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane 7 Czerwiec 2018 przez Skipciu

Witam widzę muszę od nowa przytoczyć sytuację nie ma problemu. Byłeś wsadzony w radiowozie po czym patrzę twojej osoby nie ma w nim więc patrzę tab nie było Cię dla mnie było to wyjście z serwera. To że pisałeś z Damianem nie dostałem żadnej informacji więc normalna siła rzeczy nic nie widziałem. Mieliśmy około 6 osób do zamknięcia oraz akcja kierowały jednostki swat oraz patrol division. Z chyba 2 osobami jechał @romeg.redd  ktoremu mowilem mogl nie usłyszeć lub po prostu zapomniec zdaza sie każdemu gdy tej osoby fizycznie nie ma w pojezdzie wrócił dziś do frakcji miał już na głowie 2 osoby. Momencie gdy nagle zobaczyłem Cię obok mnie w czasie krótszym niż przewidywala twoją kara po prostu spytałem się go czy Cię wsadził powiedzial ze nie wiec to uczyniłem. Dla mnie twoje zniknięcie było traktowane jako wyjście nie dostałem od nikogo jak już wspomniałem informacji skoro nie odpisywał nikt mogłeś napisać raport by jakiś support się tp lub wyjaśnił sprawę lub nawet napisać na 911 zgłoszenie. Karę otrzymałeś słuszną a to że wywaliło Cię jest to twoja sprawa którą Ty powinieneś załatwić skoro dobrze wiedziałeś jak się takie osoby zamyka gdy sam byłeś we frakcji tyle ode mnie. Pozdrawiam.

No dobra, ale chodziłem koło was i jeździłem, nawet pisałem na say do was. Jak wsadzaliscie smouuga i innych byłem w dilimore z wami i mnie nie złapaliście. Więc nie wiem dlaczego po takim czasie sobie przypomniałeś o mnie. 

I jak bym chciał uciec bym nie wracał na serwer.

Edytowane przez St4siek

Pisałem Ci to na serwerze oraz wyżej dlaczego przypomniałem sobie o Tobie po takim czasie wiesz zapamiętuje się osobę która jeszcze w momencie gdy chciałem zabrać pojazd w którym siedziales nagle znikles. Jest to moja ostatnia odpowiedź w tej skardze wszystko co chciałem to powiedziałem pozdrawiam.

Ode mnie w sumie rozpoczęła się ta sprawa więc po krótce ją wyjaśnię i opisze. Wszystko zaczęło się od mobilizacji jednostek SWAT, po przyjechaniu owego oddziału zaczeliśmy odbijać radiowozy oraz łapać "gangsterke z DM" która do Nas strzelała - tam własnie ty byłeś jednym z nich. Gdy wraz z innymi officerami udało się nam Cie złapać nie opodal wieży zostałeś wsadzony do armatki oraz wywieziony z DM po czym wsadziliśmy Cie do jednego z radiowozów gdzie postanowiłeś podajże wylogować się z serwera, oleliśmy tą sprawę gdyż mamy wsadzanie na PID postanowiliśmy to zrobić kiedy officerowie będą wsadzali twoich koleszków, do czasu zawożenia innych minęło troszkę czasu ponieważ było małe zamieszanie dlatego zostałeś wsadzony w takim dalekim odstępie czasu.

Jak wsadzaliście moich kolegów to bylem pod wiezieniem i czekałem aż ich wsadzicie i wyjdziecie, więc gdy się doczekałem to wszedłem do środka i nie przypominam sobie  aby ktoś tam jeszcze nadal był. Później poszedłem na DM i znowu ktoś zrobił pościg, więc strzelałem do was i po zakończonej waszej akcji na DM, po kilkunastu minutach zostałem przeniesiony do wiezienia. Więc myślę że sobie na tej akcji przypomnieliście o mnie jak do was strzelałem i wsadziliście mnie do wiezienia za poprzednią akcje. 

W dniu 12.10.2019 o 20:23, D@mian napisał:

podajże wylogować się z serwera, oleliśmy tą sprawę gdyż mamy wsadzanie na PID

Wiem mogło to się wydawać dziwne jak znikłem,(( jak bym się wylogował bym już nie wracał na serwer bo macie wsadzanie na PID)) ale mnie wywaliło, więc do ciebie napisałem. Okey wybraliście że mnie olejecie i wsadzicie przez PID i to rozumiem, ale dlaczego jak mnie olaliście, a ja byłem na serwerze to chyba powinniście mnie jak najszybciej wsadzić do wiezienia albo mnie do was tepnąć i bym poczekał na zakończenie akcji. 

postanowiliśmy to zrobić kiedy officerowie będą wsadzali twoich koleszków, do czasu zawożenia innych minęło troszkę czasu ponieważ było małe zamieszanie dlatego zostałeś wsadzony w takim dalekim odstępie czasu.

Kolegów wsadzaliście zaraz po akcji i okey, było małe zamieszanie które trwało aż tyle czasu? A do tego było was kilku, więc ktoś by mnie mógł wsadzić a nie dopiero po godzinie.

było małe zamieszanie dlatego zostałeś wsadzony w takim dalekim odstępie czasu.

W dniu 12.10.2019 o 17:42, Bregon. napisał:

Karę otrzymałeś słuszną

Mimo to funkcjonariusze otrzymują słowne upomnienia, sytuacja taka nie powinna mieć miejsca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin