Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na graczy Mr_Szynka i darkmon

HarnasNaStoleLejMatole
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, MilionerPoHarnasiu napisał:

Nie prawda proszę zobaczyć film  dokładnie tam był tylko barierki i nie było sygnalizacji a ni znaku ze trzeba zawrócić lub objechać autostradą. Na filmie jest pokazane co ludzie robili z nimi wjeżdżali bugowali lub przejeżdżali koło giełdy sf(przed nagraniem też tak robili).. nie cały czas tylko też rozmawialiście z strażakiem oraz medykiem. Więc proszę mówić prawdę :)

Jest to możiwe, ponieważ w połowie akcji dostałem tzw. Netwrka i możliwe, że zapomniałem o uzupełnieniu oznakowania, jednak gracze powinni zatrzymywać się przed barierkami. Warto również zauważyć, że nawet kiedy stał tam znak o objeździe sytuacja wyglądała identycznie.

W dniu 14.10.2019 o 16:13, MilionerPoHarnasiu napisał:

HMMMM? Odrzucona za to że, Pierwsze,co to zlewaliście mnie i kolegę nie odpowiadaliście 0 do słownie 0 na nasze zapytania i prośby..

Czy ty naprawdę myślisz że zobaczymy akurat twoją wiadomość na say'u przy totalny zapierdzielu, gdzie chat latał jak powalony?? 

2 godziny temu, MilionerPoHarnasiu napisał:

Jak się pisze koło typa to widać nad nim że piszę spamu takiego aż tak nie było

Pan spojrzy jeszcze na natężenie ruchu oraz ilość graczy w miejscu zdarzenia. Warto też wspomnieć o klasyfikacji zdarzenia jako masowe, więc RP też było więcej.

W dniu 14.10.2019 o 14:51, Mr_Szynka napisał:

Użyłem broni palnej,gdyż było to jedyne czego się obawialiście.

Te osoby były zabijane gdyż utrudniały m.in biegały po terenie akcji,przejeżdżali sobie przez niego itp

Zostałeś postrzelony gdyż jakby nigdy nic wjechałeś sobie na teren zamknięty i nie chciałeś z niego wyjechać.

To nie daje prawa do użycia broni palnej.
Broń palna to ostateczność, i używa się jej tylko w przypadku zagrożenia życia funkcjonariusza lub osób trzecich. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin