Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Powitanie

Vameoz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich graczy!

Nazywam się Wiktor, mam 22 lata i na serwerze jestem od kilku dni. Skorzystałem z oferty Rockstara i postanowiłem powrócić do gry po dość długiej, bo ponad 4-letniej przerwie. Z MTA styczność mam pierwszy raz, codziennie odkrywam wszystko na nowo i w towarzystwie (bez urazy) ludzi na serwerze czuje się jak dziadek któremu ktoś dał pierwszy raz telefon dotykowy do ręki a on miał styczność tylko z maszynami szyfrującymi z czasów wojny.

Nie lubię być w centrum uwagi dlatego też zarówno mój dotychczasowy jak i przyszły czas na 4life nie odbije się dużym echem. Wystarczy mi już szumu gdy za czasów świetności SAMP-a, czyli te 6/8 lat temu prowadziłem serwer truck; teraz przyszedłem pograć i kibicować tym, którzy prowadzą ten serwer.

Mam nadzieję że nikomu z was nie wejdę w drogę i nie sprawię, że choć przez chwilę gra stanie się dla was trudniejsza bądź mniej przyjemna przez moje zachowanie.

Życzę wszystkim miłego popołudnia, trzymajcie się!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin