Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Teddy Oskarżony przez HrazY

HrazY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Teddy.
 Data i godzina zdarzenia: 31.10.2019 Około 23:30
 Pełen opis sytuacji: Więc tak, jechałem sobie drogą, aż nagle wykonałem manewr skrętu w lewo, po chwili zostałem uderzony w bok pojazdu, przez Teddi'ego, na początku się zdziwiłem, po chwili zacząłem odjeżdżać z miejsca zdarzenia i w tym momencie zostałem rozstrzelony jak kaczka, wraz z samochodem. Zamiast do mnie napisać i jakoś to wytłumaczyć, funkcjonariusz postanowił mnie zabić. Dodam, że nie miałem słuchawek, nie ma podpunkty w regulaminie, abym musiał mieć je na sobie. Byłeś pojazdem uprzywilejowanym, nie zwalnia ciebie to abyś mógł sobie jeździć jak chcesz, gdzie jest zaraz skrzyżowanie, a ty wyprzedasz z dużą prędkością?.  
 Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/zTRq9LZ

Ja, HrazY zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam, Captain III Teddy.

Sytuacja prezentuje się następująco. Trwał pościg, postanowiłem Pana wyprzedzić, ale wolał Pan z premedytacją zajechać mi drogę. Nie jest to pierwsze Pańskie takie zagranie, wielokrotnie utrudnia nam Pan pościgi.

Podsumowując, broń palna została użyta słusznie. 

Życzę miłego wieczoru.

3 minuty temu, Teddy. napisał:

Witam, Captain III Teddy.

Sytuacja prezentuje się następująco. Trwał pościg, postanowiłem Pana wyprzedzić, ale wolał Pan z premedytacją zajechać mi drogę. Nie jest to pierwsze Pańskie takie zagranie, wielokrotnie utrudnia nam Pan pościgi.

Podsumowując, broń palna została użyta słusznie. 

Życzę miłego wieczoru.

Jedna wielka bzdura, powiedziałem, że nie miałem na sobie słuchawek. Z premedytacją napewno nie zajechałem tobie drogi, nic nie wiesz i piszesz takie głupoty. Coo? jakie utrudnianie ciągłe pościgów, daj jakiś przykład bo sobie nie przypominam, nawet jeśli zdarzyło by sie nie oznacza to, że tym razem byłoby to samo. To sie okaże czy było słuszne, w moim polu widzenia, nie było to słuszne użycie broni palnej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin