Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ? - oskarżony przez cosx000

Big_Ben
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: ?
    Data i godzina zdarzenia: [2019-11-01 22:08] 

Pełen opis sytuacji: wjechałem w stację, wybuchła, wysiadł c0ver z kimś i zaczęli do mnie strzelać. C0ver mnie podobno tylko zabił, ale ktoś mi poprzebijał 2 opony. Napisał: "Rozwaliles stacje benzynowa, po czym palilo sie wszystko wokol, zabilem cie tylko". W takim razie kto mi poprzebijał opony i czemu z powodu wjechania w stację, która stworzyła ogień na kilka sekund?
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: (logi z zabicia są gdzieś tam), https://imgur.com/a/wS6a9aI

Ja, cosx000 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

jestem uparty

Edytowane przez Big_Ben

38 minut temu, GyCeK napisał:

@Kelly Pan użył broni wobec osoby składającej skargę?

Nie wiem, podczas całej akcji na strefie DM było tyle sytuacji użycia broni że nie jestem w stanie pamiętać wszystkich sytuacji w której osoby pokroju gracza składającego skargę utrudniały nam działania SWAT'u. Jednocześnie nie przypominam sobie abym otwierał ogień w stronę tej osoby, jednak chciałbym zauważyć że osoby które dokonywały ostrzału w kierunku gracza strzelały w stronę pojazdu a jak wiemy M4 ma duży rozrzut pocisków i niektóre mogły trafić w koła. 

5 godzin temu, Kelly napisał:

[...] a jak wiemy M4 ma duży rozrzut pocisków i niektóre mogły trafić w koła. 

Nigdy strzelając w gta nie miałem poczucia rozrzutu pocisków w takim stopniu na odległości 4m.

Cytat wikia:

"Jest silnym, celnym karabinem. Sprawia się doskonale w walce z przeciwnikami, nawet na dużych odległościach."

zwracam tylko na to uwagę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin