Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie kary na mumble forneQ ukarany przez Limitless

soltys'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na mumble: forneq
Powód: Omijanie bana na Mumble.
IP: Nie wiem jak sprawdzić.
Nick osoby nakładającej bana: Wcześniej @Brodaty. , lecz teraz @Limitless
Opis sytuacji: To więc tak. Było to dawno, nie pamiętam dokładnej daty. Siedzieliśmy na kanale u Kristofka z kolegami. Jak zwykle czasami poleciały jakieś przezwiska od ich strony. Minęło kilka minut jak rozmawialiśmy ze sobą i znalazłem opcje nagrywania. Bawiłem się tą opcją. Nie widziałem skutków nagrywania. Noi nadszedł ten czas, gdy musiałem iść na kolację. Nagrywanie zostawiłem włączone, aby sprawdzić, co koledzy mówią na mój temat. Minęło ok. 10 minut od mojego zjedzenia kolacji. Gdy przyszedłem zobaczyłem, że zostałem wydalony z Mumble. Wbiłem kolejny raz i dowiedziałem się, że dostałem bana za Nagrywanie ma Mumble. Minęło 1-2 miesięcy gdy woglę nie wchodziłem na Mumble. Od tamtego czasu nie miałem zrobionego formata na komputerze. Miałem go bardzo zasyfionego. Zrobiłem go i zobaczyłem na Mumble, że nie mam bana. Myślałem, że już ban się skączył. Noi siedziałem tak kilka miesięcy. Nadeszło spotkanie SARA i @Limitless ujrzał się, że mam bana na Mumble
Coś od siebie: Powiedziałem prawdę na mój temat. Bardzo mi zależy na frakcji SARA, więc chciałbym tam być.
Odnośniki do poprzednich apelacji: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin