Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Nemezis16, oskarżony przez egzo_11.

egzo_11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: egzo_11

Nick osoby oskarżonej: @Nemezis16

Powód napisania skargi: Nie odgrywanie RP.

Dowody: https://imgur.com/a/2gNSH8Q   Chciałbym wspomnieć, że miejsce odholowania to jest parking giełdy i to miejsce nie było w tym momencie oblegane przez graczy i nikomu by pracownik nie utrudniał przejazdu. 

>> Nemezis16 [331]: bez RP

<< Nemezis16 [331]: na giełdzie nie muszę

>> Nemezis16 [331]: to ciekawe

<< Nemezis16 [331]: zeby nie utrudniać wam przejazdu

<< Nemezis16 [331]: zapraszam pod PP pokaze ci jak to sie robi :D

<< Nemezis16 [331]: jeżeli taki zainteresowany jesteś

>> Nemezis16 [331]: Byłem to wiem

<< Nemezis16 [331]: a no to pewnie wiesz ze z gieły nie trzeba rp heh

>> Nemezis16 [331]: zaraz się okaze

Po Twoich słowach wypowiedzianych do mnie na pm nie widać żebyś chciał to RP zrobić. Mogłeś zapytać się mnie czy chcę przejechać lub zaparkować a ty nawet nie wykonałeś ss pojazdu, który odholowałeś i dodatkowo w pierwszych sekundach filmu widać jak jechałeś z włączonymi sygnałami świetlnymi skutkuje to tym, że nie zastosowałeś się do ogranicznika na terenie giełdy. Można również dodać że Twój pojazd nie wyglądał zbyt dobrze pod kątem naprawy.

§10. Zakazuje się poruszania pojazdem frakcyjnym, który wygląda nieschludnie.

§10.1. Podczas poruszania się pojazdem frakcyjnym powinien być on naprawiony wizualnie.

Nie będę udzielał się w tej skardze chyba, że Zarząd SARA będzie miał jakieś pytania tym samym oczekuję na ich wypowiedz.

Edit: Chciałbym powiedzieć, iż znaki interpunkcyjne i zaczynanie zdania wielką literą to podstawa. Szczególnie, że jest to oficjalna skarga.

Edytowane przez egzo_11

masz problem skoro pojechałem po ten samochód od razu z PP ponieważ wsześniej odstawiłem vicka który obok stał to miałem włączoną "belke".

to ze z mojej wypowiedzi wynikało że nie zrobię rp to nie znaczy ze bym tego nie zrobił kilka razy robiłem jak nikogo nie było bądź nikomu nie tarasowałem przejazdu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin