Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Campeq - oskarżony przez Miniek_

Miniek_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Campeq
    Data i godzina zdarzenia: ~18:30-18:40
    Pełen opis sytuacji: Zostałem zawieziony do więzienia po lekkim, trwającym nawet nie 10 sekund postrzale w stronę SAPD, przy czym zrelogowałem 2 razy i funkcjonariusz Sartinek na prośbę Campeq wsadził mnie na 240 minut za ostrzał + 2x reconnect (w zasadzie to quit). Nie jest to poważne, raczej rzekłbym śmieszne bo nigdy nie spotkałem się z sytuacją żeby za relog siedzieć 240 min przy akcji nietrwającej nawet dziesięciu sekund. W taryfikatorze więziennym nic na ten temat nie ma, a więc?????
    Dowód, który to potwierdza całe zajściez3xCQmq.png

Ja, Miniek_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Miniek_

Nie będę tolerował takich zachowań - kilka razy użyłeś /tpev, dwa razy się wylogowałeś. 

Zawsze mogłeś zostać zbanowany na minimum 14 dni, uwierz załatwiłbym Ci to :) 

Może się w końcu nauczysz postępować prawidłowo i uczciwie.

1 minutę temu, CampeQ napisał:

Nie będę tolerował takich zachowań - kilka razy użyłeś /tpev, dwa razy się wylogowałeś. 

Zawsze mogłeś zostać zbanowany na minimum 14 dni, uwierz załatwiłbym Ci to :) 

Może się w końcu nauczysz postępować prawidłowo i uczciwie.

X-D

tpev był i to jeszcze na Ciebie! Z tego co wiem to na akcjach macie zakaz używania tpev więc czemu był otwarty? Skoro jest to chyba po to żeby korzystać co? Sami doskonale wiecie że akcje na DM nie są RP więc nie wiem o co się czepiasz, nie miałeś czego napisać? 

Siedziałem tylko 2 razy za relog:

- raz pare dni temu za relog na 60min zaledwie czyli tyle co za ostrzał,

- raz około msc temu za postrzał, zabicie czyli 90 minut + 60min za relog razem 150.

Błagam powiedźcie, że to się nie dzieje na prawdę.

Dla Twojej świadomości /tpev został otwarty w momencie gdy wykonywałem reporty - nie rozpocząłem służby.

[2019-11-11 17:28:35] [Output] : ✔ Event został otwarty, aby się na niego dostać wpisz /tpev CampeQ.

( spójrz na godzinę ;) ) 

19 minut temu, Miniek_ napisał:

Z tego co wiem to na akcjach macie zakaz używania tpev więc czemu był otwarty?

Został otwarty za prośbą gracza poprzez report'a.

Czy ktoś z funkcjonariuszy użył /tpev'a? Nie sądzę.

Podejmując działania na m.in DM'ie nie myślę o tym, czy mam otwartego tpev'a, tym bardziej, że otworzyłem go ponad godzinę wcześniej, oraz byłem jedną z dowodzących osób, więc zajmowałem się czym innym.

Skoro jest to chyba po to żeby korzystać co? Sami doskonale wiecie że akcje na DM nie są RP więc nie wiem o co się czepiasz, nie miałeś czego napisać? 

Uśmiałem się, dzięki za poprawę humoru.

Owszem, jest po to by korzystać, ale nie w celu ucieczki od odpowiedzialności, kary, czego Ty się dopuściłeś.

No tak, rozpoczęcie pościgu, prowadzenie go zgodnie z zasadami, mobilizacja osób do strefy DM, omówienie prostego planu i celu to wcale nie jest RP. Nie mam czego pisać i się czepiam. :(

Siedziałem tylko 2 razy za relog:

- raz pare dni temu za relog na 60min zaledwie czyli tyle co za ostrzał,

- raz około msc temu za postrzał, zabicie czyli 90 minut + 60min za relog razem 150.

O widzisz, to nie pierwszy raz! Teraz dostałeś bonus ode mnie, dzięki czemu może w końcu zaprzestaniesz takich czynności.

Edytowane przez CampeQ

3 minuty temu, CampeQ napisał:

Dla Twojej świadomości /tpev został otwarty w momencie gdy wykonywałem reporty - nie rozpocząłem służby.

Co mnie obchodzi kiedy ty sobie go otworzyłeś, masz obowiązek go zamknąć jeżeli jest akcja na DM, a była po pościgu. 

4 minuty temu, CampeQ napisał:

Czy ktoś z funkcjonariuszy użył /tpev'a? Nie sądzę.

To nie chodzi o fakt czy ktoś użył czy nie, tylko o to że był otwarty, a wy swaty macie kilka kroków z komisariatu LS do DM więc jest to jedno i to samo.

5 minut temu, CampeQ napisał:

Podejmując działania na m.in DM'ie nie myślę o tym, czy mam otwartego tpev'a, tym bardziej, że otworzyłem go ponad godzinę wcześniej, oraz byłem jedną z dowodzących osób, więc zajmowałem się czym innym.

xD

A co do

6 minut temu, CampeQ napisał:

O widzisz, to nie pierwszy raz! Teraz dostałeś bonus ode mnie, dzięki czemu może w końcu zaprzestaniesz takich czynności.

To, że masz drugą najwyższą rangę w SAPD nie czyni cię niewiadomo kim i nie masz prawa mnie wsadzić na 240 min za takie coś. Śmieszne.

1 minutę temu, Miniek_ napisał:

Co mnie obchodzi kiedy ty sobie go otworzyłeś, masz obowiązek go zamknąć jeżeli jest akcja na DM, a była po pościgu.  

Gdzie jest napisane, że to jest moim obowiązkiem? 

2 minuty temu, Miniek_ napisał:

To nie chodzi o fakt czy ktoś użył czy nie, tylko o to że był otwarty, a wy swaty macie kilka kroków z komisariatu LS do DM więc jest to jedno i to samo.

Więc po co wypominasz mi, że mamy zakaz używania /tpev'a podczas akcji?

3 minuty temu, Miniek_ napisał:

xD

Nie wiem co Cię tak bawi, na Twoim miejscu próbowałbym zrozumieć fakt, że jeśli /tpev na strefę jest otwarty, to podczas prowadzenia pościgu za Twoją osobą nie możesz go użyć.

7 minut temu, Miniek_ napisał:

To, że masz drugą najwyższą rangę w SAPD nie czyni cię niewiadomo kim i nie masz prawa mnie wsadzić na 240 min za takie coś. Śmieszne.

Gdybym nie miał prawa nie zrobiłbym tego. Mógł to zrobić każdy, jednak niektórzy potrzebowali by zgody od zarządców frakcji. 

Nie mam zamiaru się więcej wypowiadać.

Gdzie jest napisane, że to jest moim obowiązkiem? 

A gdzie jest napisane, że za reconnect jest 240 minut? :o

Nie wiem co Cię tak bawi, na Twoim miejscu próbowałbym zrozumieć fakt, że jeśli /tpev na strefę jest otwarty, to podczas prowadzenia pościgu za Twoją osobą nie możesz go użyć.

Pościg nie był prowadzony za moją osobą, tylko za @Diament...

2 minuty temu, CampeQ napisał:

Gdybym nie miał prawa nie zrobiłbym tego. Mógł to zrobić każdy, jednak niektórzy potrzebowali by zgody od zarządców frakcji

To czemu jeden daje na 150 drugi na 60 a ty na 240? :o

3 minuty temu, Miniek_ napisał:

A gdzie jest napisane, że za reconnect jest 240 minut? :o

Wiem co należy do moich obowiązków. Zostałeś potraktowany wyjątkowo, żebyś więcej tego nie robił, pisze Ci to trzeci raz.

10 minut temu, Miniek_ napisał:

Pościg nie był prowadzony za moją osobą, tylko za @Diament...

Ale to Ty do nas strzelałeś po czym zacząłeś uciekać... Nie ważne czy uciekałeś sekundę, dwie czy dziesięć - uciekałeś.

11 minut temu, Miniek_ napisał:

To czemu jeden daje na 150 drugi na 60 a ty na 240? :o

Już Ci na to odpowiedziałem.

Ode mnie już na prawdę koniec, miłego wieczoru.

2 minuty temu, CampeQ napisał:

Wiem co należy do moich obowiązków. Zostałeś potraktowany wyjątkowo, żebyś więcej tego nie robił, pisze Ci to trzeci raz.

To nie jest odpowiedź na zadane pytanie.

3 minuty temu, CampeQ napisał:

Ale to Ty do nas strzelałeś po czym zacząłeś uciekać... Nie ważne czy uciekałeś sekundę, dwie czy dziesięć - uciekałeś.

Tpevu użyłem tylko i wyłącznie po tym jak relogałem, żeby dostać się na strefę DM = nie było wtedy za mną pościgu. A dmowanie waszym śmiesznym czołgiem (armatką), której nic się nie da zrobić aby tylko mnie złapać jest żenujące.

4 minuty temu, CampeQ napisał:

Już Ci na to odpowiedziałem.

Jeżeli to 

40 minut temu, CampeQ napisał:

jest odpowiedzią na moje pytanie, to śmiem twierdzić iż był to sarkazm i nie wyczerpałeś tematu. A zaprzestać, raczej nie zaprzestanę bo podkreślam nigdzie nie jest to zabronione. :)

• 2 tygodnie później...

W Pana przypadku za wylogowanie się podczas aresztowania (biorąc pod uwagę mandat za łamanie zasad RP oraz potrójny mnożnik) wynosi 54 minuty.
Wylogował się Pan 2 razy, czyli 108 minut.
Biorąc po uwagę użycie /tpev to kolejne 54 minuty.
Ostrzał SAPD - 60 minut.
Łącznie - 222 minuty.

Pan otrzymał 18 minut nadmiaru. 
Funkcjonariusz więc zobowiązany jest przelać na Pana konto 1800PLN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin