Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Od ilu lat jest już aktywny serwer

hyh135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.11.2019 o 22:23, hyh135 napisał:

Od ilu lat  żyje 4life?

Rozwiń  

Od 16.01.2015, od 17:00-18:00-20:00 - od 1 edycji. A 2 - jest od 27.03.2015, od 20:00.

Właściciel serwera 4Life: @ZbyK.gg. Jego pomocnicy to jeśli chodzi o aktualnych RCON'ow: @Greyna.gg, @Zebra, @hoopak, @DeltaRon, @Worthless i @Bolek.

Z RCON'ów odeszli: @XQward@ZmK, @Lukasz1393@RodowitY i @Oxygeny

Wyrzucony:

1. @NeX - za bawienie się bardzo złym kosztem tego serwera, mocne, ostre psucie gospodarki serwerowej, itd. 

2. @NeO - coś jeszcze grubszego od poprzednika. Ponoć pomieszał pewnego dnia ostro bazę danych, tabele co są nasze dane, itd - co @ZbyK.gg nie umiał tego uratować mimo że 2 dni męczył i locknął 1 edycję. Dlatego aż ponad tylko 2 miesiące trwała. Ta (2) trwa do dziś. 

((Chyba nic nie pomieszane. Hehe)).

Edytowane przez Tobiasz63

W dniu 21.11.2019 o 02:13, Tobiasz63 napisał:

Od 16.01.2015, od 17:00-18:00-20:00 - od 1 edycji. A 2 - jest od 27.03.2015, od 20:00.

Właściciel serwera 4Life: @ZbyK.gg. Jego pomocnicy to jeśli chodzi o aktualnych RCON'ow: @Greyna.gg, @Zebra, @hoopak, @DeltaRon, @Worthless i @Bolek.

Z RCON'ów odeszli: @XQward@ZmK, @RodowitY, @Oxygeny. Chyba tylko 4 jeśli sięgam ekstrą pamięcią. 

Wyrzucony:

1. @NeX - za bawienie się bardzo złym kosztem tego serwera, mocne, ostre psucie gospodarki serwerowej, itd. 

2. @NeO - coś jeszcze grubszego od poprzednika. Ponoć pomieszał pewnego dnia ostro bazę danych, tabele co są nasze dane, itd - co @ZbyK.gg nie umiał tego uratować mimo że 2 dni męczył i locknął 1 edycję. Dlatego aż ponad tylko 2 miesiące trwała. Ta (2) trwa do dziś. 

((Chyba nic nie pomieszane. Hehe)).

Rozwiń  

Dziękuję ci za tą wyczerpującą odpowiedź, kiedyś przeglądałem forum i natrafiłem na skargę NeX'a na Zbyka. No to ją sobie przeczytałem lecz wtedy nie do końca zrozumiałem  kto tak naprawdę zawinił. Teraz gdy wróciłem po 4 miesiacach do gry, nie mogę jej znaleźć. Ale o tym NeO to w ogóle nigdy nie słyszałem.                                                         

Fajny nam serwerek się trafił :)    , dobrze że istnieje dzięki jak się ostatnio dowiedziałem: Zbyk.gg , NeX , ZmK oraz XQward <-- oni go założyli jak pisał jeden z nich.

W dniu 21.11.2019 o 16:20, hyh135 napisał:

Dziękuję ci za tą wyczerpującą odpowiedź, kiedyś przeglądałem forum i natrafiłem na skargę NeX'a na Zbyka. No to ją sobie przeczytałem lecz wtedy nie do końca zrozumiałem  kto tak naprawdę zawinił. Teraz gdy wróciłem po 4 miesiacach do gry, nie mogę jej znaleźć. Ale o tym NeO to w ogóle nigdy nie słyszałem.                                                         

Rozwiń  

Nie szkodzi. Każdy ma prawo nie wiedzieć po powrocie na co - co się zmieniło i w ogóle.
No widzisz. Dobrze, że Ci o NeO powiedziałem.
Tu masz więcej o @NeX'ie:
1. Kłamliwa, trollowata apelacja:

((Najdłuższy post właściciela serwa - @ZbyK.gg z istotnymi dowodami, argumentami + apelacja do dzisiaj przypięta w archiwum apelacji. Myślał, że nas wszystkich oszuka. Ale mu się to nie udało)).
2. 

((Pretensje, itd - dlatego taki wątek napisał do właściciela 4Lifa - ZbyK'a - @ZbyK.gg)).
3. Jego pożegnanie w którym namieszał całej społeczności 4Life: 

((Bo jego serwer istniał dużo wcześniej przed jego odejściem stąd [od nas] - co widać w apelacji - punkt 1 - co @ZbyK.gg wyjaśniał)).
+
4. https://mta4life.pl/profile/73-nex/?status=41440&amp;type=status
((Wypowiedź sobie przeczytaj 10 punktową - co właściciel 4Life - @ZbyK.gg się wypowiadał w jego statusie)).

Pokrótce: Szkoda słów na powyższą osobę. Dobrze, że już jej z nami nie ma. Dobrze, że @ZbyK.gg parę spraw zrozumiał.
Serdecznie pozdro 600 na rejonie.

Edytowane przez Tobiasz63

W dniu 22.11.2019 o 00:31, hyh135 napisał:

Smutna ta historia (jednocześnie dla NeX'a i Zbyka, tyle razem się napracowali kiedyś);(  ale kim był NeO ?

Rozwiń  

1. No niestety. Nieraz tak jest.
2. Też RCON'em jak pozostali RCON'i.

Czy jeszcze coś byś chciał się dowiedzieć? Jeśli tak - pisz tu, odpiszę. Jeśli nie - poproś administrację o zamknięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin