Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly oskarżony przez kNiemiec*

cienzaruffka*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 19.11.2019 koło godziny 16.20-16.40.
    Pełen opis sytuacji: Jade pojazdem, kieruję się w stronę mechanika Doherty chcę skręcić na parking, żeby sobie wypłacić pieniążki na naprawę gracz @Kelly zaczął mnie pitować w mieście, oraz mnie zabił bronią zrobił 0RP. Po tym napisał mi, że auto idzie za 1K do PP za brak opłaty.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Jedynie mam to: https://imgur.com/a/o1nefpY Światka mam, @Shizuuu.

Edytowane przez kNiemiec*

Taranowałeś załogi na pościgu, utrudniałeś prowadzenie go, poczułem się zagrożony, stwarzałeś zagrożenie dla innych ludzi oraz dla oficerów, został oddany jeden strzał z broni krótkiej w stronę Twojej osoby, zostałeś zabity. Przeczytaj na głos co pisze po środku chatu na Twoim screen'ie dostałeś polecenie ode mnie, od innych policjantów również, nie zastosowałeś się. Broń użyta prawidłowo, brak dowodów na "pitowanie w mieście" to Ty staranowałeś mnie. Nie napisałem nic takiego że dostaniesz pojazd za 1k na pp za brak opłaty. Pozdrawiam

Spoiler

Świadka się przez d pisze

Tylko ja Cię nie staranowałem jechałem normalnie. Jedynie przez co zostałem dla Ciebie niby "Utrudnianie pościgu" jest staranowanie mnie, (Pitowałeś) I jeszcze natomiast wepchnięcie na rowery publiczne i zabicie.  Jeżeli byś wiedział co to RP to byś mnie nie strzelał jak jestem w pojeździe bo to jest 0RP.

A tak ogółem czemu miałem odłączyć jak chciałem jak człowiek naprawić sobie pojazd.

Edytowane przez kNiemiec*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin