Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na krejzowsky

Seku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:krejzowsky
    Data i godzina zdarzenia:  26.11.19r.   godz 15;37 około
    Pełen opis sytuacji: Napisałam do policjanta jak jechał stop x2 nie zatrzymał się to napisał pies i wysiadł i  wyciągnął broń i powalił mnie nią  nie odgrywał na starcie RP później nagle zaczął to go wyśmiałem. Później jak dał mnie do więzienia to zaczął mnie wyzywać. Dowody na dole  
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/HUjqdxk

Jakoś nie chce mi się tutaj wypowiadać i marnować czas na taką bezsensową skargę, no ale cóż. Zaczynając od samego początku: Nie widziałem twojego "stop", a i tak bym się nie zatrzymał, następnie napisałeś pies, no a to już musiałem zauważyć i zareagować tak jak zareagowałem, RP odegrałem prawidłowo. Następnie, nie chciałeś przyjąć mandatu i kazałeś mi jechać do bankomatu, a nie poprosiłeś, abym tam się udał, no ale czego można się spodziewać po graczu który, za 2 miesiące będzie pisał egzamin ósmoklasisty. Seku [119]: do banku raz.

Następnie w czasie drogi, albo i przed nałożeniem na Ciebie mandatu notorycznie mnie obrażałeś: Seku [119]: dawaj manadt cj, Seku [119]: masz 2iq, Seku [119]: ch*j. 

Teraz przejdźmy do rzekomo obrażania twojej osoby - Notorycznie pisałeś mi na pv, że mam skargę, to lekko poirytowany napisałem, abyś ją napisał i tak się stało. Następnie, również notorycznie kazałeś mi poddać mój adres, abyś mnie "wyjaśnił", nie chciałem Ci go poddać, bo kto normalny poddaje adres jakiemuś 15-latkowi przez internet.  << Seku [119]: taki kozak z ceibie, << Seku [119]: dawaj miasto << Seku [119]: dzieciaku, << Seku [119]: daj addres pogadamy.

Tyle w moim temacie, czekam na wypowiedź zarządu frakcji, a i @Seku twoja nauka o interpunkcji i tworzeniu zdań zakończyła się na drugiej klasie podstawowej. 

1 minutę temu, krejzowsky napisał:

Jakoś nie chce mi się tutaj wypowiadać i marnować czas na taką bezsensową skargę, no ale cóż. Zaczynając od samego początku: Nie widziałem twojego "stop", a i tak bym się nie zatrzymał, następnie napisałeś pies, no a to już musiałem zauważyć i zareagować tak jak zareagowałem, RP odegrałem prawidłowo. Następnie, nie chciałeś przyjąć mandatu i kazałeś mi jechać do bankomatu, a nie poprosiłeś, abym tam się udał, no ale czego można się spodziewać po graczu który, za 2 miesiące będzie pisał egzamin ósmoklasisty. Seku [119]: do banku raz.

Następnie w czasie drogi, albo i przed nałożeniem na Ciebie mandatu notorycznie mnie obrażałeś: Seku [119]: dawaj manadt cj, Seku [119]: masz 2iq, Seku [119]: ch*j. 

Teraz przejdźmy do rzekomo obrażania twojej osoby - Notorycznie pisałeś mi na pv, że mam skargę, to lekko poirytowany napisałem, abyś ją napisał i tak się stało. Następnie, również notorycznie kazałeś mi poddać mój adres, abyś mnie "wyjaśnił", nie chciałem Ci go poddać, bo kto normalny poddaje adres jakiemuś 15-latkowi przez internet.  << Seku [119]: taki kozak z ceibie, << Seku [119]: dawaj miasto << Seku [119]: dzieciaku, << Seku [119]: daj addres pogadamy.

Tyle w moim temacie, czekam na wypowiedź zarządu frakcji, a i @Seku twoja nauka o interpunkcji i tworzeniu zdań zakończyła się na drugiej klasie podstawowej. 

1 to nie było prawidłowo bo nic nie napisałeś od razu nie wież ile mam lat to nie pisz dzieciaku z 2003r.

Mimo to iż funkcjonariusz jest obrażany, to nie powinien obrażać w żaden sposób.

Funkcjonariusz nie dopuścił się bezpośredniej obrazy, aczkolwiek jego wypowiedzi mogły zostać odebrane jako obraza.

Funkcjonariusz zostaje ukarany słownym upomnieniem, oraz zobowiązany jest do złożenia przeprosin osobie składającej skargę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin