Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na CAT - oskarżony przez THEKEMPOLI

THEKEMPOLI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: CAT
    Data i godzina zdarzenia: Przed godziną 20 dzisiaj czyli 26.11.2019r
    Pełen opis sytuacji:

Funkcjonariusz @CAT mierzył prędkość pojazdów z SF wjechałem w niego przypadkowo i go przewróciłem, ponieważ nie otoczył się bramkami. Zaczął do mnie strzelać i zabił mnie. Na moje auto założył blokadę na koło. Czekałem tam na przyjazd lawety. Kiedy laweta przyjechała i mówiłem policjantowi czemu mnie zabił i wgl, nagle się rozmyślił, odwołał laweto i zdjął mi blokadę na koło. Zgłosiłem to na /report , ale administrator bronił policjanta bo nie wiedział jak sprawa wyglądała do końca. Mam nadzieję że policjant zostanie ukarany ponieważ nie strzelał tylko do mnie. Strzelał tam tez do moich ziomków którzy nic mu nie robili.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Mam świadków do których też strzelał. Jak będzie taka potrzeba tez się wypowiedzą na ten temat.

Witam.

A więc było tak: 

Będąc na służbie postanowiłem pojechać na Garycie SF, aby rozpocząć tam odcinkowy pomiar prędkości. Niestety, przyjechał tam Pan THEKEMPOLI ze swoim kolegą TurkiemZWD i zaczeli mnie DM'ować. Wiedząc ze szkoleń, że taranowanie pieszego funkcjonariusza kończy się ostrzałem w stronę taranującego, więc takowy ostrzał podjąłem. Słyszałem także od wyższych rang, że nie jest konieczne zastawianie się barierkami. 

Tutaj nagranie potwierdzające, jak TurekZWD mnie DM'uje ( niestety nie ma nagrania potwierdzającego ostrzał w stonę THEKEMPOLI ): 

Spoiler

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin