Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[MAPA] Modyfikacja mostu z LV do FC

TiAmo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo-cien.png.4086622567bbf3eb2033cd0056

Siemka 4Life! Przed analizowaniem tego tematu proszę was byście zostawili SUPERKE <3! za poświęcony mój czas i chęci na wykonanie tej pracy! Była naprawdę czasochłonna.
Dziś postanowiłem wykonać "modyfikację" mapy, która już znajduje się na serwerze. Wiecie o jaką mapkę chodzi? Pewnie nie, więc zobaczcie spoiler z ss'ami z tej mapki.

Spoiler

wq7U20Z.jpg

uBS1XmH.jpg

AA0ADps.jpg

jW80De1.jpg

Pewnie już zapoznaliście się z obecną mapką, która znajduje się na serwerze. A teraz przejdźmy do mojej pracy w której wykorzystałem 2 elementy z 4Life (próg zwalniający i słupki).

Spoiler

XKoL2z0.jpg

rZXsg9R.jpg

59DmBwQ.jpg

nRuHzql.jpg

g57nlFP.jpg

XlW5DM3.jpg

hnGbaVD.jpg

mpyjMIm.jpg

BDTGL6e.jpg
( Laweta na luzie z ładunkiem się zmieści :) )

NxAkjKq.jpg

Także po przeanalizowaniu ss'ów. Czekam na wasze szczere ocenki mapy!
A teraz oznaczę tutaj @ZbyK.gg i @Bolek. w celu zapoznania się z tematem i być może będziecie chcieli tą mapkę dodać na serwer, to dajcie znać! :)

Autor: @Vesperek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin