Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Wywiad z Administratorem RCON - Bolkiem

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa_1-2.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Tutaj Młodszy Redaktor @Deilo

Dziś przedstawiam wam wywiad z Administratorem RCON - @Bolek.

Zapraszam do czytania - mam nadzieję, że wam się spodoba.

D - Deilo

B - Bolek

D: Witaj Bolek. Czy mógłbym przeprowadzić z tobą rozmowę, w której opowiesz nam trochę o swojej osobie?

B: Witaj, pewnie, że możesz.

D: No to standardowo na samym początku. Opowiedz coś o sobie, czym się interesujesz, jak spędzasz wolny czas.

B: Na imię mam Olek i mam 17 lat. Chodzę do drugiej klasy technikum informatycznego (co wiąże się z moimi zainteresowaniami). Na serwerze spędzam swoje wolne chwile od marca 2015 roku. Wow, ile to już minęło. 

D: Wiążesz swoją przyszłość z informatyką? Chciałbyś się dalej rozwijać w tym kierunku?

B: Myślę, że tak. Nie bez powodu wybrałem ten kierunek.

D: Czy twój kierunek oraz stanowisko RCON na serwerze pozwala ci na życie prywatne?

B: Jasne. Bycie RCONem nie wyklucza mnie z życia poza grą. 

D: Rozumiem. Opowiedz nam w takim razie jak trafiłeś na serwer?

B: Jeżeli dobrze pamiętam, szukałem czegoś nowego w MTA i zupełnie przypadkowo trafiłem właśnie na 4Life. Jak się później okazało, prowadzi go mój znajomy - @ZbyK.gg, którego poznałem na innym serwerze.

D: Zbyk.gg pomógł Ci zapoznać się z serwerem jako nowy gracz, czy może zostałeś wrzucony na głęboką wodę?

B: Tego dokładnie nie pamiętam, ale zdaje mi się, że kontakt nam się urwał, co spowodowało, że nie wiedziałem o serwerze.

D: Rozumiem. Należysz obecnie do Administracji serwera na randze RCON. Ciężko było zapracować sobie na ową posadę? 

B: Niestety ciężko jest mi wrócić pamięcią do tamtych czasów, jednakże z mojej historii na obecnym forum wynika że w październiku 2015 byłem już RCONem.

D: Czym zajmujesz się jako RCON na serwerze? Powiedz coś więcej na ten temat.

B: Praktycznie od początku moim głównym zadaniem jest odpowiedzialność za mapę serwera. Oprócz tego zajmuję się modyfikacjami obiektów jeżeli chodzi o tekstury, a w ostatnim czasie próbuję swoich sił również w modelowaniu. Dodatkowo pełnię rolę opiekuna organizacji, a poza tym wszystkim dbam o porządek i czuwam nad serwerem.

D: Odpowiedzialność za mapę serwera brzmi bardzo poważnie. Możesz proszę rozwinąć temat?

B: Odpowiadam głównie za dodawanie nowych mechaników, parkingów, tworzenie interiorów dla frakcji oraz biznesów. Również staram się dbać o kierowców na drogach poprzez wgrywanie na serwer różnych barierek itp.

D: Wspominałeś, że próbujesz swoich sił w modelowaniu. Czy wykonałeś już jakiś projekt? Może zechciałbyś pochwalić się nim publicznie dla naszych czytelników? 

B: Mój pierwszy model to edycja standardowego obiektu z gry. Jest wgrany na serwer. To garaże obok przechowalni LV. Obecnie pracuję nad innymi modelami, jednak póki co nie będę nic zdradzał.

D: Wspominałeś również, że jesteś Opiekunem organizacji na serwerze. Możesz nieco przybliżyć temat? 

B: Jako Opiekun organizacji zajmuje się głównie wszelkimi sprawami związanymi z organizacjami. Mam na myśli to, że zakładam je, dodaję dla nich bramy, bankomaty, radia itp. oraz zmieniam nazwy istniejących już organizacji, zakładam subfora - wszystko co tylko gracze sobie wymyślą. No dobra, może nie tak do końca wszystko. 

D: Czyli, masz trochę roboty w skrócie. Ja życzę Tobie powodzenia nadal na randze RCON, no i oczywiście w modelowaniu :). Zbliżamy się do końca wywiadu. Tutaj moje ostatnie pytanie. Czy zechciałbyś pozdrowić kogoś? 

B: Pewnie. Pozdrawiam wszystkich czytających i dziękuję bardzo za wywiad.  

D: Dziękuję również oraz życzę miłego dnia.

W tym miejscu w imieniu wszystkich pracowników Redakcji Prasowej 4Life News, chcielibyśmy podziękować po raz kolejny RCON @Bolek. za pomoc w rozwoju biznesu.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków

Dla Redakcji Prasowej 4Life News

Młodszy Redaktor @Deilo

Edytowane przez FragusS

Jeżeli macie jakieś inne pytania dotyczące mojej działalności to podrzućcie je @Deilo. Chętnie na nie odpowiem. 

@Deilo ma rangę "młodszy redaktor" więc podejrzewam, że to jego początki - nie hejtujcie. :D

1 minutę temu, Bolek. napisał:

Jeżeli macie jakieś inne pytania dotyczące mojej działalności to podrzućcie je @Deilo. Chętnie na nie odpowiem. 

@Deilo ma rangę "młodszy redaktor" więc podejrzewam, że to jego początki - nie hejtujcie. :D

Dokładnie. Pomimo, że Deilo dołączył do biznesu po zaawansowanej rekrutacji nie oznacza, że potrafi wszystko. Uczy się jak każdy. A skoro Bolek wyraził chęci by odpowiedzieć na jeszcze kilka dodatkowych pytań to nie widzę problemu. 

20 minut temu, FragusS napisał:

Dobrze wykonana robota. Wywiad sam w sobie jest bardzo ciekawy lecz krótki. Na przyszłość zadawaj więcej pytań. Ogółem nie mam do czego się przyczepić jest w porządku. 

Średnio wykonana robota. Patrząc na to że jest to osoba grająca od 2015r. posiadająca rangę RCON można by zapytać o wiele innych rzeczy.

Pytania mocno ogólne, na które większość graczy zna odpowiedź. Celowałbym do takiej osoby jak Bolek w pytania bardziej rzeczowe, konkretne. Trzymam kciuki za lepsze wywiady, pozdrawiam gorąco, ślę buziaczki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin