Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez ni3zn4ny

ni3zn4ny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: deluXe
Data i godzina zdarzenia: 16.12.2019, godzina okolo 16;15
Pełen opis sytuacji: A więc, uberowałem sobie spokojnie podczas kiedy odstawiałem klienta na kopalnie postanowieniem zrobić jeden "drift" i gracz deluXe zaczął strzelać do mnie z m4. Nie zrobiłem nic złego a teraz mam przebite 3 opony. Funkcjonariusze wcześniej strzelali do innego gracza a później postanowili strzelać do mnie. Podczas owego driftu troszeczkę mnie zarzuciło ale nie dotknąłem żadnego pojazdu ani funkcjonariusza. Był tam jeszcze Bregon. ale strzelał głownie deluXe. Moim zdaniem nie zrobiłem nic złego i funkcjonariusz nie powinien od razu strzelać do mnie. Nawet jeśli drift to coś złego to nie powinienem być od razu ostrzeliwany. Dodatkowo zostałem zabity przez deluXe.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

[2019-12-16 16:18:58] [Output] : ni3zn4ny [156]: za co
[2019-12-16 16:19:02] [Output] : ni3zn4ny [156]: typie
[2019-12-16 16:19:55] [Output] : ✔ Zgłoszenie zostało wysłane!
[2019-12-16 16:20:01] [Output] : ✪ Support ciacho191 przyjął Twoje zgłoszenie na deluXe.
[2019-12-16 16:20:07] [Output] : ciacho191 [169]: eh
[2019-12-16 16:20:09] [Output] : ciacho191 [169]: nie ladnie
[2019-12-16 16:20:09] [Output] : ni3zn4ny [156]: za nic
[2019-12-16 16:20:10] [Output] : deluXe [267]: ?
[2019-12-16 16:20:14] [Output] : deluXe [267]: ta za darmo
[2019-12-16 16:20:14] [Output] : ciacho191 [169]: tak bez powodu przebijac
[2019-12-16 16:20:16] [Output] : deluXe [267]: na pewno
[2019-12-16 16:20:16] [Output] : ni3zn4ny [156]: rozwaliles mi opony
[2019-12-16 16:20:21] [Output] : deluXe [267]: za free kulki rozdaje
[2019-12-16 16:20:23] [Output] : deluXe [267]: Jak cos pisz skarge
[2019-12-16 16:20:26] [Output] : ni3zn4ny [156]: za drift? 
[2019-12-16 16:20:27] [Output] : deluXe [267]: NIe mam zamiaru ci sie tu tlumaczyc
[2019-12-16 16:20:28] [Output] : ni3zn4ny [156]: smieszny jestes
[2019-12-16 16:20:29] [Output] : ciacho191 [169]: dokladnie
[2019-12-16 16:20:32] [Output] : ni3zn4ny [156]: ok

(na drugim screenie widać jak zostałem zabity)

https://imgur.com/a/JQHCpY4

Edytowane przez ni3zn4ny
logi

Na wstępie podziękuję Ci za dowód na to, że osoba z sabre potrącił bregona bo druga skarga się szykuje

1. Brak wzoru

+

2. Brak dowodów potwierdzających nadużycie broni

=  Skarga do odrzucenia - Quick maths 

Ale żebyś mógł spokojnie spać i więcej nie popełnił tego błędu - funkcjonariusze to nie pachołki w okół których możesz sobie driftowac to po pierwsze. 

Parking przy pracy dorywczej to nie odpowiednie miejsce do takich zabaw. 

Za wyżej wymienione, co prawda bezmyślnie i głupie czyny nie mogłem użyć broni. Użyłem jej wtedy gdy naraziłeś życie funkcjonariusza. 

Ode mnie tyle. Nie mam zamiaru się więcej wypowiadać, a wy - osoby pisząc te skargi przestańcie udawać aniołeczków. Eluwa

//wklejam za deluXa

Edytowane przez WerkaGamerka

Przecież na ss widać jak deluXe do mnie strzela.
https://imgur.com/EZR37Ss

Cytat

Parking przy pracy dorywczej to nie odpowiednie miejsce do takich zabaw. 

Wiem ze to nie jest odpowiednie miejsce ale szanujmy się, chyba nie jest do powód do natychmiastowo ostrzału.

I co? Masz screen jak ktoś strzela i myślisz że jest to powód do ukarania kogoś? To nie takie proste jak myślisz. Ale owszem przyznaje się że użyłem broni jednak zrobiłem to zgodnie z regulaminem. 

Dowód na to, że potraciles bregona wysłany liderowi frakcji. Nie dam go tutaj bo skarga jest tak bezsensowna że nie chce mi się chatu zakrywac. 

//znowu za deluXe 

Chyba napisałem jasno co przedstawia screen. Podkreślam sabre. 

2 godziny temu, WerkaGamerka napisał:

Na wstępie podziękuję Ci za dowód na to, że osoba z sabre potrącił bregona bo druga skarga się szykuje

Może napiszę to w bardziej zrozumiały sposób bo chyba nie dociera

Wysłałem film, autorstwa bregona liderowi frakcji na którym widać czyn który Ci zarzucilem i który zezwolił mi na użycie broni. Nie mogę tutaj wstawić bo jest tam chat służbowy do którego gracze nie mają dostępu. 

Pomijając fakt, że nie musiałem tego robić bo Twoje dowody nie przedstawiają mojej winy. 

//deluXe

Edytowane przez WerkaGamerka

2 godziny temu, WerkaGamerka napisał:

Na wstępie podziękuję Ci za dowód na to, że osoba z sabre potrącił bregona bo druga skarga się szykuje

1 godzinę temu, WerkaGamerka napisał:

Dowód na to, że potraciles bregona wysłany liderowi frakcji. 

XDDD

Nie ma co dyskutować, czkeamy na wypowiedź @CampeQ

Edytowane przez ni3zn4ny

41 minut temu, dymkoo1489 napisał:

Przepraszam że się w tracę ale ten pan deluxe też mi w tamtym czasie przebił 2 opony i mnie zabił mam dowody w postaci logów jak się przyznał ma pm

Ty byłeś w sabre? Jeśli nie to poproszę logi oraz opisz mi tą sytuację bo nie przypominam sobie Ciebie. (Gdzie, jaki pojazd miałeś, mam lepsza pamięć do pojazdów niż nicków) Tym bardziej, że na kopalni takie działania zostały podjęte w stronę kierowcę bulleta, zaraz po tym sabre sport.

Edit, jeśli faktycznie miało to miejsce, napisz kolejną skargę bo nie potrzebny już tutaj spam.

Edytowane przez deluXe

3 godziny temu, deluXe napisał:

Ty byłeś w sabre? Jeśli nie to poproszę logi oraz opisz mi tą sytuację bo nie przypominam sobie Ciebie. (Gdzie, jaki pojazd miałeś, mam lepsza pamięć do pojazdów niż nicków) Tym bardziej, że na kopalni takie działania zostały podjęte w stronę kierowcę bulleta, zaraz po tym sabre sport.

Edit, jeśli faktycznie miało to miejsce, napisz kolejną skargę bo nie potrzebny już tutaj spam.

Ja w sabre 2.4

To prawda, użyłem broni. Jednak brak dowodów że zrobiłem to za nic.

Wyżej masz dowód, że potrafiłeś bregona. Dodatkowo bregon nagrywał więc  prawdopodobnie Twój czyn też sie nagrał.  Poproszę go o wyciecie fragmentu i podeślę liderowi frakcji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin