Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK

Fibon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Mihau. napisał:

Nie mam zamiaru robić tutaj offtopic ale naprawde nie moge oszczedzic sobie nie skomentowania twoich wypocin,

Jak mam do ciebie się zwracać skoro nie przez ,,ty''? Mam mówić do ciebie lordzie czy jak? W takim razie Panie nikt nie bądź hipokrytą, bo sam zarzucasz mi że mało czasu spędzam na serwerze, a gdy odpowiadam na twoją zaczepkę to piszesz mi o utrzymywaniu się na garnuszku rodziców (XD)? Nie wiem co masz na celu, chciałem się tylko dowiedzieć jak nazywają się twoje UNIKATOWE lampy bo moim zdaniem to najzwyklejsze lampy fioletowe a nie żadne UNIKATY.

Z tym braniem gry na poważnie to wogóle poleciałeś po bandzie, to ja biore gre na poważnie, gdzie ty wypisujesz mi referat o moim życiu? Jeśli tak bardzo to cie interesuje to napisz do mnie na priv, niestety wole płeć przeciwną, chociaż zauważyłem po nicku że ty się wczuwasz w role płci obydwóch :) 

Panie Michale, znowu Pan zaprzecza swoim faktom i podważa moje argumenty, które są niepodważalne. No coz, przepraszam, że przez moje 'wypociny' , zaczął Pan się bronić jak tylko mógł - a kto sie broni jest winny i cos leży na sumieniu. Opieranie sie na jednym jest slabe z Pańskiej strony oraz zarzucaniu w ogóle nie prawdziwych rzeczy jest znikome. Prosze sie przyłożyć bardziej, bo jak na razie nudze sie bo nie mam dobrych kontrargumentów z Pańskiej strony  zeby ich wyjaśnić, tylko ciągle to samo.

Prosze sie bardziej postarać następnym razem Panie Michale!

7 minut temu, Moskva. napisał:

W sensie ? XDD nawet ułożyć zdania nie potrafisz poprawnie i ty jeszcze do mnie odpisujesz prosze isc sie uczyc języka polskiego w szkole podstawowej klasy 1.

Potwierdzam, na Twoim miejscu akurat poszedłbym do porządnego lekarza rodzinnego, bo ten przypadek jest ciezki do okreslenia. Dysortografia lub dysleksja to nic przy Tobie!

22 minuty temu, Kasai napisał:

chciałeś, ale nie wyszło.

tobie coś na ż nie wyszło ale nie będę tego tutaj pisał, bo się jeszcze prawdy przestraszysz. Jest to mój ostatni komentarz do tej sytuacji, oddaję głos do studia w Warszawie.

26 minut temu, deWu.* napisał:

tobie coś na ż nie wyszło ale nie będę tego tutaj pisał, bo się jeszcze prawdy przestraszysz. Jest to mój ostatni komentarz do tej sytuacji, oddaję głos do studia w Warszawie.

Dziwne ze wiesz wiecej o mnie niż ja sam o sobie, jak ty to zrobiłeś? napisałeś list do świętego mikołaja czy jak ? :D

23 godziny temu, Kasai napisał:

Nie jesteśmy kolegami i nigdy nie będziemy, więc zwroty na 'ty' stosuj sobie w konwersacji ze znajomymi w grze, bo w realu sugujerujac sie twoimi wypowiedzeniami i zawisnym charakterze, niestety przykro mi że ich nie posiadasz, ale to juz nie moj problem, dlatego za przeproszeniem: głowa w piasek i grzeczniej, bo przyszłości tutaj nie widzę. Co do pańskiego  grania na serwerze, graj dalej, dopóki utrzymujesz nie na garnuszku rodzicow nikt nie zabroni panu grac, ale pamietaj ze branie gry na poważnie to błąd I zacznij myśleć bo za niedługo pojawia ze problemy i nie bedzie grania w gierki panie Michał.

Jeżeli musisz już zwracać się do wszystkich nieznajomych per "Pan/Pani" to idź na serwer HardRP, a nie odwalasz jakieś nie wiadomo co na forum 4Life.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin