Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK

Moskva.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam all dobytek i odchodzę :)

Ale czemu?

Temu:

Zauważyłem, lecą faworyzacje na graczy ktorych administracja lubi a tych których nie lubi dostaja kara... 

opiszę swoją sytuację: prawie codziennie dostaje mute prawka od administratorow Damianero. Oraz tego sławnego Axidus* który zbanował za śmieszną rzecz stałego gracza. Dlatego tracicie też mnie również stałego gracza. Już to wkurza fast dostaje muta za napisanie kur** a chlop wyzywa rodzicow i damianero Warn: Grzeczniej

damianero. Gracz Moskva. Został wyciszony za brak kultury 1 days

jakie brak kultury ja sie pytam? Napisałem raz kur** za zwyzywanie mnie? Nawet jakbym wysłał rapsa to znając was byście mieli wywalone i warn a na takiego stalego gracza jak ja lub kogoś innego to mute.

Tych ulubionych i z tymi co mialem styczność popisać bedziecie w pamięci po sprzedaży pojazdów a o to oni:

@m1xe'

@KopeK.

@SoCz3Q

@Mihau.

@Hejlo

@Ryszard*

@fusend

@lobson.

@Logan.

@mxcioo.redd

@Placuszek

@StunterHere

@davio'

@Arbuz*

@xAvenes*

@Heliox

@veenix63

@adus12135

Oraz tych których nie oznaczylem szanuję.

Ten post nie jest taki pewny ale poprostu leb mi pada jak patrzę na ta dzisiejsza administrację.

Życzę wam miłej gierki bede jeszcze na serwerrze pewnie z 2 tyg bo musze posprzedawac moje pojazdy.

Edytowane przez Moskva.

To nie ma sensu dzieki wariacie trzymaj sie tam zeby mama cie nie wyj3b4l4 z domu znajdz tam jakas prace bo mimo ze tam za 2 tysiace ale trzeba.

No i się trzymaj z fartem tam mordko. <3<3<3<3<3 

Edytowane przez Ryszard*

Siema mosqva, lekka faworyzacja graczy, chłop pożyczył 500k od graczy bana dostał za próbę sell bota na kopalni a pewien administrator nie raczy nawet mu nadać za to kary, bo przecież za 3 lata jak będzie apelować on będzie pamiętać że właśnie tyle ma oddać. powodzenia

2 minuty temu, DawidJasper napisał:

Siema mosqva, lekka faworyzacja graczy, chłop pożyczył 500k od graczy bana dostał za próbę sell bota na kopalni a pewien administrator nie raczy nawet mu nadać za to kary, bo przecież za 3 lata jak będzie apelować on będzie pamiętać że właśnie tyle ma oddać. powodzenia

Wiem typowe sellam all u mnie i no papatki na jakies miesiące lub zostanę jak ogarnie słońcu ti zbyk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin