Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK

Moskva.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, Kasai napisał:

Kilbluje pewnie w 6 bo zacofany jest trochę, ma myślenie wlasnie na poziomie 12 latka i zachowuje się jak niezdecydowana baba z okresem, nic nowego 

Ale tak ocenie ciebie, i ty wróciłeś na serwer i do każdego masz problemy... Myślisz ze jesteś jakis wielki i stary. Dobra ok jestes moze starszy i sie nie wstydzę ze mam 16 lat, ale to ze jesteś starszy to chyba dojrzalszy. Nie chce cie oceniac po wieku klasie bo to takie em, jak masz tak wypisywac do graczy 4Life to czemu nie do administracji a sory bo ban bedzie i bedzie plak plak

2 minuty temu, Moskva. napisał:

Ale tak ocenie ciebie, i ty wróciłeś na serwer i do każdego masz problemy... Myślisz ze jesteś jakis wielki i stary. Dobra ok jestes moze starszy i sie nie wstydzę ze mam 16 lat, ale to ze jesteś starszy to chyba dojrzalszy. Nie chce cie oceniac po wieku klasie bo to takie em, jak masz tak wypisywac do graczy 4Life to czemu nie do administracji a sory bo ban bedzie i bedzie plak plak

Hahahahaha dzieki za poprawienie humoru, pozdro!! :DDD

Teraz, Kasai napisał:

Chociaż raz masz jaja I się ze mną zgadzasz, grzeczny piesek.

Zwierzę ah tylko to potrafisz... Pochwal sie ile masz lat i podaj mi swojego discorda i jutro porozmawiamy :) i poproszę punkty dla tego pama ponieważ zajal mi prawie jedna stronę mojego postu

@Axidus* @Lisa_ @AcoreQ @Teddy. @4Ever.

Teraz, Moskva. napisał:

Zwierzę ah tylko to potrafisz... Pochwal sie ile masz lat i podaj mi swojego discorda i jutro porozmawiamy :) i poproszę punkty dla tego pama ponieważ zajal mi prawie jedna stronę mojego postu

@Axidus* @Lisa_ @AcoreQ @Teddy. @4Ever.

Z konfiturami nie rozmawiam! Idz na dwór to psy będą miały co jeść, same kości. 

Teraz, Kasai napisał:

Z konfiturami nie rozmawiam! Idz na dwór to psy będą miały co jeść, same kości. 

Stwierdzasz ze jestem chudy teraz a ja w takim razie wnioskuje ze jestes ulanym kotem rudym z shreka ponieważ to twoja jedyna bajka do ktorej masz źródło na telewizorze

6 minut temu, Moskva. napisał:

Stwierdzasz ze jestem chudy teraz a ja w takim razie wnioskuje ze jestes ulanym kotem rudym z shreka ponieważ to twoja jedyna bajka do ktorej masz źródło na telewizorze

Świat jest za duży, aby być małym.

Lepiej być przy masie, niz chodzącym szkieletem/szczurem, dlatego jak cie spotkam, to cie nie dotknę, Bo sam zawiniesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin