Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Przerwa Długa Rain.

Rain.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

muszę odpocząć  od serwera od mta  nie ma nic ciekawego do roboty na serwie mało prac itp nie mam jak narazie weny  za miesiąc  lub 2 wracam co to dużo mówić dzięki za wspólną  gre  a w szczególności Kasi105 ByłemTu Borsetto Siwy Kruk Yankes  i do zobaczenia jak o kimś zapomniałem to sory dawajcie  w kom najlepsze wspomnienia ze mną  i wogóle 

muszę odpocząć  od serwera od mta  nie ma nic ciekawego do roboty na serwie mało prac itp nie mam jak narazie weny  za miesiąc  lub 2 wracam co to dużo mówić dzięki za wspólną  gre  a w szczególności Kasi105 ByłemTu Borsetto Siwy Kruk Yankes  i do zobaczenia jak o kimś zapomniałem to sory dawajcie  w kom najlepsze wspomnienia ze mną  i wogóle 

Nara cwelku gupi, nie bede kogo miał wyzywac no kurde gnoju nie gramy razem w lola nara gnoju lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin