Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK|sprzedane

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, DawidJasper napisał:

Taki ogromny popyt ze tylko ja i kenny daliśmy oferty. 

Jakbym oferty dostawał tylko pod postem xD. Rusz czasem głową, jak ktoś jest rzeczywiście zainteresowany to idzie na PW a nie się bije o śmieszne oferty.

2 minuty temu, DawidJasper napisał:

Taki ogromny popyt ze tylko ja i kenny daliśmy oferty. 

Co racja to racja

Teraz, kaRRoy. napisał:

Jakbym oferty dostawał tylko pod postem xD. Rusz czasem głową, jak ktoś jest rzeczywiście zainteresowany to idzie na PW a nie się bije o śmieszne oferty.

Jak ktoś jest rzeczywiście zainteresowany to daje potem offy pod postem XD

21 minut temu, kaRRoy. napisał:

To po co wystawiasz to na forum, skoro uznajesz wszystkie oferty za "śmieszne"? 

225.5k, coby punktów nie dostać. 

myślałem że nie ma takich polglowkow na tym świecie, jednak się myliłem. Punkty za to że nic nie zrobiłem? XD zedytowalem po 2 minutach od wstawienia postu, więc zastanów się nad sobą i nad tym co ty piszesz, bo narazie same "śmieszne XD" komentarze. 

Edytowane przez veenix63

2 minuty temu, veenix63 napisał:

O jejku, przepraszam, przecież ludzie którzy chcą kupić bazę powinni się domyśleć że akurat ja ją sprzedaję. Weź ty szczególnie też czasem rusz mózgownicą, czekaj na punkty.

Edytowane przez kaRRoy.

Teraz, kaRRoy. napisał:

O jejku, przepraszam, przecież ludzie którzy chcą kupić bazę powinni się domyśleć że akurat ja ją sprzedaję. Weź ty szczególnie też czasem rusz mózgownicą.

Nie pitol już i  nie myśl o te 10k więcej tylko sprzedaj bo burza się robi tu

Edytowane przez Kenny

2 minuty temu, Kenny napisał:

Nie pitol już i  nie myśl o te 10k więcej tylko sprzedaj bo burza się robi tu

Olewam dzieci które szukają atencji i nie robią mi różnicy głupie komentarze pod postem. Tak jak Ci pisałem, 300k.

5 minut temu, veenix63 napisał:

225.5k, coby punktów nie dostać. 

Punkty i tak dostaniesz, edytowałeś posta by nie było że nie zaoferowałeś. Nikt z administracji nie jest robotem.

Teraz, kaRRoy. napisał:

Olewam dzieci które szukają atencji i nie robią mi różnicy głupie komentarze pod postem. Tak jak Ci pisałem, 300k.

Punkty i tak dostaniesz, edytowałeś posta by nie było że nie zaoferowałeś. Nikt z administracji nie jest robotem.

Jakbyś niezauważył to ty negocjujesz jakieś głupie 10k xd a już byś sprzedał

@Lock.

/

Godzinę temu, veenix63 napisał:

myślałem że nie ma takich polglowkow na tym świecie, jednak się myliłem.

dobrze ze dostrzegłeś jaką osobą jesteś, bo zakładam że tego typu zdanie MUSI być napisane o tobie. :]

Edytowane przez kaRRoy.

1 minutę temu, kaRRoy. napisał:

@veenix63 @Kenny @DawidJasper / Jak was czymś uraziłem to soreczka, może trochę przesadziłem. ;)

Mmm spoko luz, mnie niczym nie uraziłeś tylko dziwiły mnie twoje oferty których nikt nie widział ani nie słyszał, ale jest to twoja sprawa w sumie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin