Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K4cp3R oskarżony przez cosx000

Big_Ben
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @K4cp3R.
    Data i godzina zdarzenia:
    Pełen opis sytuacji: jechałem mostem i uderzyłem w radiowóz, który stał na prawym pasie. Odjechałem dalej i kazał mi się zatrzymać oskarżony. Jako że miałem mute to bez podania powodu zatrzymania pojechaliśmy do więzienia (miałem też nie usunięty wpis - o tym w kolejnej skardze). Support polecił mi abym napisał skargę.

Czyli skarga za niepodanie powodu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/nSaqgKw (jest też ss jak uderzyłem w radiowóz który stał na środku)
    Ja, cosx000 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Big_Ben

Po zakończonym poscigu, gdy już odjeżdzałem z miejsca, jechałeś bodajże v-maxem ( nie wiem ile ).  Uderzyłes w radiowóz który przez ciebie wydachował. Stwierdziłem iż było to nie dopuszczalne z twojej strony. Wkleje logi do tego momentu, do którego opisałem:

[2020-01-12 17:19:32] [Output] : *MEGAFON* (K4cp3R.): zjedz z autostrady!

[2020-01-12 17:20:17] [Output] : K4cp3R. [214]: Do pojazdu i z autostrady zjedz.                                                                           - Pare razy prosiłem cię abyś zjechał z autostrady, nie robiłeś tego.

[2020-01-12 17:20:48] [Output] : *MEGAFON* (K4cp3R.): Zjedz z autostrady!

No i zaczyna się standardowe zatrzymanie:

[2020-01-12 17:22:12] [Output] : K4cp3R. [214]: Witam, z tej strony Sergeant I K4cp3R. z S.A Police Department.

[2020-01-12 17:22:29] [Output] : K4cp3R. [214]: Z racji iz masz mute, i nie moge z toba odegrac rp, zapraszam cie do radiowozu, podlicze ci ...

[2020-01-12 17:22:36] [Output] : K4cp3R. [214]: ... mandacik, wraz ze sprawdzeniem kartoteki.

[2020-01-12 17:22:43] [Output] : K4cp3R. [214]: I pojedziemy w strone wiezienie.

[2020-01-12 17:22:48] [Output] : K4cp3R. [214]: Auto pojdzie dp.

[2020-01-12 17:24:00] [Output] : K4cp3R. [214]: Ehh, to tak. Mandatu wyszlo 3900 PLN, ma Pan mnoznik x3, i wpis za 30minut wieezienia:

[2020-01-12 17:24:02] [Output] : K4cp3R. [214]: [29.12.2019] Ucieczka przed SAPD + wjazd na DM // PO I Zelas

[2020-01-12 17:24:15] [Output] : K4cp3R. [214]: Czyli lacznie 69minut wiezienia.

Patrząc teraz, nie podałem ci powodu zatrzymania. Jednak widze że wiesz za co cie zatrzymałem - Spowodowanie kolizji ze średnimi uszkodzeniami + ucieczka z miejsca zdarzenia 

Spoiler

spowodowanie kolizji ze srednimi uszkodzeniami - dlaczego? Uderzyłeś w radiowóz po czym wydachował. Ucieczka z miejsca zdarzenia, podałeś to w skardze. - "jechałem mostem i uderzyłem w radiowóz, który stał na prawym pasie. Odjechałem dalej"

Z racji iż masz mnożnik x3, 1300 * 3 = 3900 - dlatego wyszła taka kwota. Czemu 30 minut za wpis? Wpis był za wjazd na DM wraz z uciekczą - dlatego 30 minut. Moge wybrać od 5 do 30minut.

Wyczerpałem w pełni ten temat. Z racji iż znałeś powód zatrzymania, myśle że nie był to OGROMNY bład - lecz nie do powtórzenia, za co z góry przepraszam i zapewniam że to się nie powtórzy.

Sergeant I K4cp3R.

Edytowane przez K4cp3R.

Wg. krd mogę tam jechać vmaxem, poruszałem się prawym pasem bo tak jest właśnie w krd, a radiowóz nie powinien stać na środku właśnie prawego pasa.

To że spowodowałem kolizję było przez to że on na tym pasie stał.

Poza tym powodem skargi było niepodanie powodu zatrzymania (a ten wpis jest w innej skardze i nas nie interesuje).

16 minut temu, K4cp3R. napisał:

Z racji iż znałeś powód zatrzymania

Mogłem się tylko domyślać.

Tak, nigdzie nie napisałem że nie możesz tam jechać v-maxem, ale musisz zachować szczególną uwagę na drodze, tymbardziej że radiowóz stał na nabliżej jak się dało ustawić na poboczu, wnioskujać po ssie, ss został zrobiony po kolizji, po czym mógł się troszke przesunąć - Nie moge tego zagwarantować, lecz tak mi się wydaje.

Edit : Nie mam zamiaru już się wypowiadać, poczekam na zarząd.

Edytowane przez K4cp3R.

Postój jego pojazdu powinien być w miejscu gdzie nie utrudnia ruchu lub nie zagraża innym, a taki mały skrawek:

4XWysFc.jpg

Nie wydaje mi się miejscem idealnym do postoju (pojazdem uprzywilejowanym nie był, bo miał same sygnały świetlne włączone).

Czyli pretensje można mieć do osoby która tam stała.

Czyli apeluję o karę o brak powodu i o wyjaśnienie dlaczego stał tam

Edytowane przez Big_Ben

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin