Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[PROPOZYCJA]

Dragon*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż proponuję dodać warianty do sancheza. Pierwszy wariant by był zwykłym sanchezem tak jak teraz lecz dostał by z tyłu tablicę rejestracyjną. Wariant drugi przemieniłby naszego sancheza na SUPERMOTO, dodałoby to fajnego smaczku dla niektórych.

Druga propozycja to wprowadzenie swapów do motocykli i pojemności. Np nrg 500 normalnie ma pojemność 250 a można zrobić swapa na 500 ( dałem przykład).

Zmiany sancheza na tzw. "Supermoto" Było by ciężkie, bo nie da sie zamontować felg do motocyklów, i nie wiem czy nie trzeba by było robić osobnego modela z innym modelem opon. 

[Jeżeli nie mam możliwości wypowiadania się, to przepraszam.]

Edytowane przez karolx123
Dopisek

Ale jak mamy opcje w wariantach że dwie rzeczy da się zmienić no to pierwsze byś my mieli to co @Ravee pisał. A drugie no to felgi. Noi 3 lub 4 rodzaje felg byśmy mieli.

(Jeśli coś niezrozumiale napisałem to sorry)

• 2 tygodnie później...
6 godzin temu, Drzambol napisał:

Witam wszystkich ja proponuje abyscie doddali dilerow narkotykow poniewaz na innych serwerach ktorych ja nie lubie sa wlasnie takie rzeczy a 4life jest moim ulubionym serwerem dlatego prosze was o dodanie dilerow narkotykow

Nie wiem czy to będzie aż tak dobry pomysł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin