Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Doy, oskarżony przez Muflus.

Muflus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Muflus
Nick osoby oskarżonej: @Doy
Powód napisania skargi: Holowanie bez RP bezsensowne tlumaczenie.
Dowody: Pod koniec nagrania oraz Screen z rozmowy jak gracza o skardze informowałem, kiedy się bezsensownie tłumaczył. https://imgur.com/BZgzKKF gracz najpierw pisał, że nie musi wykonywać RP jeżeli ma wezwania, potem twierdzi ze ich nie było, graczy było około 200 była to 1 w nocy jakoś. Nagranie się zacina w momencie holowania gdyż, kolega minimalizował grę i wysyłał mi na Discordzie wiadomości ze mi auto holują.

rp nie muszę odgrywac gdy jest duzo osob lub jest natlok wezwan tutaj nie odegralem rp bo nie chcialem blokowac terenu parkingu i nie tlumaczylem sie bez sensu jak ty to mowisz "gracz najpierw pisał, że nie musi wykonywać RP jeżeli ma wezwanie" to nie bylo po pierwsze wezwanie a po drugie to byl patrol a patrolowalem z powodu braku wezwan i prazy okazji sprawdzalem parkingi. "potem twierdzi ze ich nie bylo" bo ich nie bylo myslisz ze o godz ok 2 ktos by dzwonil po sara jagby bylo wezwanie to bym pojechal a nie bylo to nie pojechalem zreszta bylem z okolo 8 innymi osobami na sluzbe i moga potwierdzic ze nie bylo wezwan 

(przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury)

To że nie było wezwań i tłoku ludzi tylko utwierdza mnie w przekonaniu że poprostu Tobie nie chciało się wykonać tego RP. 

2 minuty temu, Doy napisał:

nie tlumaczylem sie bez sensu jak ty to mowisz "gracz najpierw pisał, że nie musi wykonywać RP jeżeli ma wezwanie"

Napisałem wezwania, chodziło o ten właśnie natłok, a jak sam napisałeś nie było żadnych wezwań, na parkingu również nie było tłoku więc RP mogłeś swobodnie odegrać.

Czekam na rozpatrzenie skargi.

13 minut temu, Doy napisał:

ale nie mialem obowiazku jak sam jeden z pracownikow mi powiedzial ze jesli nie ma nikogo w poblizu to nie ma potrzeby abym robil rp

Były 4 osoby na miejscu nie licząc ciebie i mnie na drugim końcu kopalni.

14 minut temu, Doy napisał:

jesli nie ma nikogo 

4 osoby to nie jest nikt, a jeżeli nawet osoba nagrywająca była na miejscu zdarzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin