Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SARA - oskarżony przez IgiGangus

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: IgiGangus
Nick: IgiGangus
Serial: 4789FD1B48BCEB89F770094D8E9BFB42
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: A więc tak zostałem oskarżony o posiadanie rangi na innym serweiania wzoru.

Jak widać w skardze na ss, lecz gracz nie zastosował się do regulaminu działu skarg i napisał skargę z formatowaniem a wraz z regulaminem teraz przywołam pkt odpowidni za to.

§7. Oskarżający ma obowiązek usunąć formatowanie tekstu podczas uzupełnia wzoru.

§8. Zarząd frakcyjny zastrzega sobie prawo do automatycznego odrzucenia skargi z powodu braku dowodów, nieusunięcia formatowania bądź niedostosowania się do innych punktów regulaminu skarg.

po czym jak widać na ss Pan @Masellko kazał mu jedynie poprawić wzór więc sam lider złamał regulamin owej frakcji. Szp. Pan Masellko może sam potwierdzić to że gracz napisał skargę z formatowaniem.
Dowody:  https://imgur.com/a/wNNYvhi 

Świadkowie: @JankesYT @kruci_ganges  @Pastex

Edytowane przez IgiGangus

• Starszy Administrator

Witaj.

To, że ja jako Lider zastrzegam sobie prawo do automatycznego odrzucenia skargi, to nie oznacza, że w przypadku gdzie z góry widać Twoją winę i jest to dosyć poważne przewinienie mam przejść obojętnie. Napisałeś za naszymi plecami podanie na supporta na jakimś tam serwerze. Gdyby nie skarga to zapewne nawet byś się tym nie pochwalił. Oczywiście dostałeś się na ww. rangę i, mimo że z niej zrezygnowałeś to, co to zmienia? Tak czy siak, dopuściłeś się złamania regulaminu frakcyjnego. Wydalenie z czarną listą jest w 100% słuszne. Wątpię, że wypowiedź Twojego kolegi jest tu potrzebna po tym, co pokazał w tamtej skardze i jakim słownictwem operował.

• Starszy Administrator

Powiem Ci w skrócie tak, wiesz, że zrobiłeś źle i szukasz teraz winy nie ze swojej strony, tylko czyjejś. Radziłbym zapoznać się z definicją słowa, zastrzega. To, że zastrzegam sobie prawo do czegoś, to nie oznacza, że muszę tak zrobić w każdym przypadku, a jedynie przez taką klauzulę gwarantuję sobie prawo do odrzucenia skarg, które nie mają większego sensu i łamią wiele punktów regulaminu ów działu.

Jedyne co teraz robisz to próbujesz "zrobić dobrą minę do złej gry" - dobrze wiesz, że źle zrobiłeś i tamta skarga jest w 100% słuszna, ale szukasz punktu zaczepienia w moich rzekomych "błędach" - przykro mi nie tym razem. To jest moja ostatnia wypowiedź w tej sprawie.

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin