Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na paru funkcjonariuszy - oskarżony przez Seqqu

Seqqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Rekin.rw / Ven33r. / r omeg.redd
    Data i godzina zdarzenia: 12;37 29.02.2020
    Pełen opis sytuacji: Tak więc wczoraj o 22;30 wyszedłem z więzienia po 240minut odsiedzenia. I dzisiaj ani razu nie uciekałem SAPD - mało co jeździłem autem  nawet, ale kolega potrzebował pomocy na DM a więc strzelałem do SAPD no i po 30 minutach zgłosiłem się ze chcę odsiedzieć te strzelanie do SAPD, lecz potem Karafik powiedział mi ze mam wpisy za ucieczki itp. - czyli najwyraźniej nie usunięto mi wpisów... - i kolejne 75minut muszę odsiedzieć tera? może jakieś pocieszenie dacie co...
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/PuZooMe

Witam, Police Officer I @TiAmo., z tej strony!

Z racji, iż wsadzałem Cię wczoraj do więzienia na te 240 minut, to się tutaj wypowiem. Było straszne zamieszanie na tym pościgu, ponieważ sporo tych wpisów miałeś, sporo również odwaliłeś na ucieczce, więc liczenia było bardzo dużo. Gdy Cię wsadziłem do więzienia, to nie sprawdzałem w komputerze czy Ci te wpisy oni usunęli czy też nie. I tutaj leży wina po mojej stronie - za co bardzo przepraszam. Powinienem to sprawdzić, po wsadzeniu Cię do więzienia, ale schodziłem szybko na S4, więc się pogubiłem i tego nie dopilnowałem. Przepraszam za tą nieuwagę i tutaj funkcjonariusze @rekin.rw, @Ven33r. i @romeg.redd nie są winni, ponieważ wykonywali swe obowiązki tak jak powinni. Więc jeszcze raz przepraszam i zaraz Cię zwolnię z odbywanej kary więziennej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin