Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Stachuu- oskarżony przez Fabian..

Fabian..
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Stachuu.
    Data i godzina zdarzenia: Dziś około 22;50
    Pełen opis sytuacji: Więc tak. Dostałem informacje o tym, że jest SWAT na DM, więc postanowiłem, że pójdę się z nimi postrzelać. Po kilkunastu minutach SWAT poszło z DM, więc też wyszedłem na stacje obok DM wskoczyłem na dach samochodu mojego kolegi @Brukselka (którego upoważniam do wypowiedzi) i gdy chcieliśmy odjechać  oskarżony zaczął za nami biec strzelił do mnie z tazera i zawiózł do więzienia. Wiem, że skarga może wydawać się głupia, ale ludzie biega se sam po ulicy podbiega i strzela z tazera. Idąc na DM wiedzieli co ich czeka czyli porażka. (upoważniam do wypowiedzi w/w @Brukselka oraz @Maly_Karakan)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2020-03-06 22:51:07] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia! <--- tu opuściłem DM 

[2020-03-06 22:51:19] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza Stachuu.!
[2020-03-06 22:51:19] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza Stachuu.! <--- tu oskarżony mnie strzelił i zakuł. 

Ja, Fabian.. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Fabian..

siema, ogólnie nw dlaczego na mnie jest ta skarga skoro, goniłem cię bo mi kazali ponieważ, dostałem taką informację. za nic bym cię nie gonił mordo :). tyle wsm, odemnie dostałem informację że strzelałeś do SWAT i tyle. i po drugie mieszasz fakty ponieważ raz cie pościłem ponieważ koledze się pomyliło. za drugim razem strzelałeś do SAPD I SWAT czyli to samo SAPD. takie info dostałem. 

3. nie zawiozłem cię do więzienia tylko inny funkc, z tego co wiem. Ja wiozłem gracza szsz, kolejne kłamstwo w twojej skardze.

[2020-03-06 22:38:45] [Output] : âś” Gracz Fabian.. zostaĹ‚ przez Ciebie zakuty! | to z pierwszej akcji pamiętasz nie?
[2020-03-06 22:38:45] [Output] : ✔ Gracz Fabian.. został przez Ciebie złapany!

[2020-03-06 22:39:20] [Output] : âś” Gracz Fabian.. zostaĹ‚ przez Ciebie puszczony! | to z pierwszej akcji pamiętasz nie?
[2020-03-06 22:39:20] [Output] : ✔ Gracz Fabian.. został przez Ciebie rozkuty!

[2020-03-06 22:35:42] [Output] : << Fabian.. [252]: ej przyjdziecie jeszcze?

[2020-03-06 22:43:42] [Output] : SAPD> Yuki.*: Bizon zabójstwo, seqqu ostrzał Mefedron zabójstwo, Rifex ucieczka Maly_karakan zabójstwo Smietana* zabójstwo Brukselka ostrzał Fabian. Zabójstwo Luxcus ostrzał Brukselka ostrzał,

i jeszcze dodam to gdzie się przyznałeś do tego :)

[2020-03-06 22:51:23] [Output] : ✔ Gracz Fabian.. został przez Ciebie zakuty!
[2020-03-06 22:51:23] [Output] : ✔ Gracz Fabian.. został przez Ciebie złapany

[2020-03-06 22:51:40] [Output] : Fabian.. [252]: za co niby?

[2020-03-06 22:52:20] [Output] : Stachuu. [81]: ostrzał do SWAT, zabicie funkc.

[2020-03-06 22:52:31] [Output] : Fabian.. [252]: a jakos inni zabijali to co 

TYLE CO MAM DO POWIEDZENIA.

Edytowane przez Stachuu.

21 minut temu, Stachuu. napisał:

3. nie zawiozłem cię do więzienia tylko inny funkc, z tego co wiem. Ja wiozłem gracza szsz, kolejne kłamstwo w twojej skardze.

Nie kłamstwo chodziło mi o sam fakt że to przez ciebie dostałem 90

33 minuty temu, Stachuu. napisał:

siema, ogólnie nw dlaczego na mnie jest ta skarga skoro, goniłem cię bo mi kazali ponieważ, dostałem taką informację. za nic bym cię nie gonił mordo :). tyle wsm, odemnie dostałem informację że strzelałeś do SWAT i tyle. i po drugie mieszasz fakty ponieważ raz cie pościłem ponieważ koledze się pomyliło. za drugim razem strzelałeś do SAPD I SWAT czyli to samo SAPD. takie info dostałem. I

Spoiler

TYLE CO MAM DO POWIEDZENIA ELUWINA ;)

Tak wgl jakoś gdy byłem na innych akcjach i was zabijałem to ani razu nie dostałem więzienia dziwne że przy tej akcji dostałem. A i tak na marginesie zachował byś resztki kultury Chociaż w skardze. Czego oni was tam uczą? A jeszcze chce sie dowiedziec gdzie niby w skardze kłamie? Powiedziałem jak to wyglądalo + są 2 osoby ktore byly w tym czasie w samochodzie kiedy ja siedzialem na jego dachu 

Edytowane przez Fabian..

szczerze powagi mi nie brak.

38 minut temu, Fabian.. napisał:

gdzie niby w skardze kłamie

|
|

|

v

W dniu 6.03.2020 o 23:20, Fabian.. napisał:

oskarżony zaczął za nami biec strzelił do mnie z tazera i zawiózł do więzienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin