Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD kierowce <deluXe>.

Lexus2004
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł wątku (wpisujemy w pole tytuł): Skarga na SAPD kierowce <deluXe>.

Treść wątku:

Nick z serwera: <Tome_k>
Login z serwera: <Tome_k>
Nick osoby oskarżonej: <deluXe>
Powód napisania skargi: <SAPD taranowała mnie ( wjechała podemnie ) nie mogłem się ruszyć po czym zostałem wypchnięty z kolejki i wepchnięty do garażu mechanika informowałem policjantów ale bez skutków mój pojazd został całkowicie uszkodzony ,  na samym końcu policjanci wypchnęli mój pojazd i uciekli nie zwracając na mnie uwagi  >
Data zdarzenia: <14.03.2020 godz ok. 16:00/16:30> 
Dowody: <nagranie że uprzedzałem gracza >

Coś od siebie: < Oczekuję że dostane rekompensatę  za stracony czas przy nagraniach oraz za zniszczenie mienia oraz ukaranie sprawców np: ( zwolnienie ze służby powinni świecić przykładem lub ukaranie w sposób zablokowania ich na dwa dni ze służby aby mogli odpowiedzieć za to co zrobili )   

Witam, z tej strony sapd kierowca deluXe.

Faktycznie dramatycznie to wygląda no nie ma co ukrywać.

Z mojej perspektywy wyglądało to tak:

1. Podjeżdżam pod mechanika, czekam w kolejce

2. Moja kolej, wjeżdżam sobie, opuszczam pojazd i ide zapłacić za naprawę.

3. Naprawa zakończona i nagle Twój pojazd się pojawił.

Ciebie nie widziałem w ogóle, ani w pojeździe ani na masce. Gdy ja wyjeżdżałem @Drasiek wypychał pojazd na bok aby nie blokował ruchu w mechaniku (Drasiek również Ciebie nie widziałem)

Na swoją obronę mogę dodać, że:

- gdyby faktycznie doszło do taranu - dwa pojazdy znalazłby się u mechanika to owa naprawa nie odbyła by się - chyba każdy rozumie

- serwer był tak przepełniony, że połowa pojazdów na drogach się teleportowała.

- twój pojazd był dziwnie "zfreezowany" w powietrzu co samo w sobie jest anomalią

Zarząd frakcji może mi uwierzy, może też nie uwierzy. Nie będę prosił nawet Draska o wypowiedź bo będzie, że "swój broni swego".

Naturalnie jestem w stanie zwrócić Ci pieniądze i mogę ponieść karę - nie przedstawię dowodów na swoją niewinność bo takowych nie mam.

Pozdrawiam sapd kierowca deluXe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin