Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na D@widek - oskarżony przez M@g!czny

M@g!czny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: D@widek
    Data i godzina zdarzenia: 24.03.2020 około 15:50
    Pełen opis sytuacji: Witam, dzisiaj koło godziny 15:50 SAMD przeprowadzało badania na koronawirusa przed kopalnią. Raz się już zbadałem, i wynik wyszedł dobry. Chciałem pójść drugi raz (żeby odegrać akcję RP) i spytałem się lekarza co wcześniej udzielał mi badań (który tez robił ogólnie te badania) czy mogę drugi raz, to on odpowiedział że tak. W takim bądź razie ustawiłem się w kolejce i czekałem, po czym D@widek zakuł mnie, wyciągnał mnie sprzed barierek (bez RP) i poszedł do radiowozu po czym powiedział że jeszcze raz ustawie się w kolejce i spędzę resztę czasu w radiolce. To ja powiedziałem, ze lekarz pozwolił drugi raz, a on że nie mogę. Mam pytanie, kim on jest? Żeby negować słowo kogoś, jeżeli on sam nie udzielał badań. Nic nie napisał dlaczego nie mogę, oraz na jakiej podstawie. To że mnie wyjął kajdankami, też nie uzasadnił żadnymi podstawami.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Spoiler

[2020-03-24 15:44:44] [Output] : >> Zgredzikkk [119]: czy mam prawo drugi raz sie przebadac?

[2020-03-24 15:44:53] [Output] : << Zgredzikkk [119]: tak

[2020-03-24 15:47:32] [Output] : ✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza D@widek!
[2020-03-24 15:47:32] [Output] : ✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza D@widek!

[2020-03-24 15:47:26] [Output] : D@widek [106]: Jeszcze raz wejdziesz w tą kolejkę, a resztę czasu

[2020-03-24 15:47:29] [Output] : D@widek [106]: W radiolce spędzisz

[2020-03-24 15:47:32] [Output] : ✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza D@widek!
[2020-03-24 15:47:32] [Output] : ✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza D@widek!

[2020-03-24 15:47:54] [Output] : M@g!czny [387]: pytalem sie czy moge drugi raz

[2020-03-24 15:48:01] [Output] : D@widek [106]: Nie

[2020-03-24 15:48:03] [Output] : D@widek [106]: Nie możesz

[2020-03-24 15:50:33] [Output] : >> D@widek [106]: >> Zgredzikkk [119]: czy mam prawo drugi raz sie przebadac? << Zgredzikkk [119]: tak

[2020-03-24 15:50:47] [Output] : << D@widek [106]: Nie, nie możesz

[2020-03-24 15:50:52] [Output] : << D@widek [106]: Nie rozumiesz, czegoś?

[2020-03-24 15:51:00] [Output] : << D@widek [106]: Nie wiem po ci mi to wysyłasz
[2020-03-24 15:51:07] [Output] : << D@widek [106]: Żegnam.

[2020-03-24 15:51:33] [Output] : >> D@widek [106]: informuje o skardze na forum

[2020-03-24 15:52:00] [Output] : << D@widek [106]: Średnio mnie to obchodzi kiedy napiszesz, nie spam mi tu

Edytowane przez M@g!czny

Uszanowanie, Police Officer III+1 D@widek.

A więc tak dzisiejszego dnia na kopalni, była odgrywana akcja z "COVID-19" mierzenie temperatury itd. Wraz z wszystkimi frakcjami, które uczestniczyły w akcji, siedzieliśmy na mumble. SAMD jasno na kanale powiedziało, że można się przebadać tylko raz. Ty wchodziłeś ciągle w kolejkę, za drugim razem ktoś inny (chyba) Cię wyciągnął z barierek i powiedział Ci, żebyś już nie wchodził do kolejki. Nie posłuchałeś się, wszedłeś trzeci raz i w tamtym momencie @beezy. Powiedział jasno na mumble, żeby ktoś Cię wyprowadził z kolejki, bo już byłeś przebadany. Dlatego też zakułem Cię i wyprowadziłem poza barierki i puściłem. Nie wiem, czemu @Zgredzikkk tobie napisał, że możesz się przebadać kolejny raz. Więc to jest jego błąd nie mój, gdyż @beezy. Był wtedy chyba najwyższą rangą od SAMD, na kanale i wyraźnie powiedział, żeby Cię wyprowadzić. Ode mnie to tyle.

Witam, Lekarz SOR'u - SAMD.

Pozwolę się wypowiedzieć z racji, iż oskarżony mnie oznaczył. Było tak jak pisze @D@widek, robiliśmy Punkty Medyczne, w których badaliśmy temperaturę każdych osób, które chciały, było ich sporo, ale wszystko szło bez problemu zapamiętać. Twoja osoba pojawiała się tam 3 razy, a było wyraźnie napisane, że badania wykonujemy TYLKO RAZ, Ty nie posłuchałeś się i wolałeś utrudniać nam pracę wchodząc i zajmując miejsce innym. Moim zdaniem skarga na owego funkcjonariusza jest bez sensu, ponieważ wykonywał on swoje obowiązki. 

24 minuty temu, D@widek napisał:

Uszanowanie, Police Officer III+1 D@widek.

A więc tak dzisiejszego dnia na kopalni, była odgrywana akcja z "COVID-19" mierzenie temperatury itd. Wraz z wszystkimi frakcjami, które uczestniczyły w akcji, siedzieliśmy na mumble. SAMD jasno na kanale powiedziało, że można się przebadać tylko raz. Ty wchodziłeś ciągle w kolejkę, za drugim razem ktoś inny (chyba) Cię wyciągnął z barierek i powiedział Ci, żebyś już nie wchodził do kolejki. Nie posłuchałeś się, wszedłeś trzeci raz i w tamtym momencie @beezy. Powiedział jasno na mumble, żeby ktoś Cię wyprowadził z kolejki, bo już byłeś przebadany. Dlatego też zakułem Cię i wyprowadziłem poza barierki i puściłem. Nie wiem, czemu @Zgredzikkk tobie napisał, że możesz się przebadać kolejny raz. Więc to jest jego błąd nie mój, gdyż @beezy. Był wtedy chyba najwyższą rangą od SAMD, na kanale i wyraźnie powiedział, żeby Cię wyprowadzić. Ode mnie to tyle.

Na żadnej podstawie mnie wywaliłeś bez nawet żadnego RP i TY nie poinformowałeś mi że powiedziano ci że tylko raz można. Zamiast mnie wywalać i chamsko odpowiadać a nawet nie odpowiadać, byś napisał chociaż do kogoś + mi mogłeś napisać, i jeszcze jaśnie panu nie miałem spamić..

Edytowane przez M@g!czny

18 minut temu, beezy. napisał:

Witam, Lekarz SOR'u - SAMD.

Pozwolę się wypowiedzieć z racji, iż oskarżony mnie oznaczył. Było tak jak pisze @D@widek, robiliśmy Punkty Medyczne, w których badaliśmy temperaturę każdych osób, które chciały, było ich sporo, ale wszystko szło bez problemu zapamiętać. Twoja osoba pojawiała się tam 3 razy, a było wyraźnie napisane, że badania wykonujemy TYLKO RAZ, Ty nie posłuchałeś się i wolałeś utrudniać nam pracę wchodząc i zajmując miejsce innym. Moim zdaniem skarga na owego funkcjonariusza jest bez sensu, ponieważ wykonywał on swoje obowiązki. 

Owszem nie, nikt mi nie pisał że można tylko raz, a policjanci po prostu bez podstawnie mnie wywalali stamtąd, a napisałem do jednego z SAMDów i powiedział mi że można drugi raz

Edytowane przez M@g!czny

Nie bezpodstawnie, bo podstawa była, utrudniałeś pracę. Twoja kultura, również zostawiała wiele do życzenia.

Spoiler

[2020-03-24 15:47:38] [Output] : M@g!czny [387]: ty sie dobrze czujesz

[2020-03-24 15:47:40] [Output] : M@g!czny [387]: ttypie

[2020-03-24 15:48:11] [Output] : M@g!czny [387]: to elo gosciu

[2020-03-24 15:48:14] [Output] : M@g!czny [387]: nie wk*****j mnie

Już nie wspomnę jak w kolejce dawałeś styl ./pijany

Spoiler

QgBJvM5.jpg

To, że Cię wprowadził w błąd kolega z SAMD, to już nie moja wina. A nie odegrałem RP z zakucia, ponieważ bym natłok ludzi i koledzy potrzebowali pomocy u góry. 

1 minutę temu, D@widek napisał:

Nie bezpodstawnie, bo podstawa była, utrudniałeś pracę. Twoja kultura, również zostawiała wiele do życzenia.

Pokaż ukrytą zawartość

[2020-03-24 15:47:38] [Output] : M@g!czny [387]: ty sie dobrze czujesz

[2020-03-24 15:47:40] [Output] : M@g!czny [387]: ttypie

[2020-03-24 15:48:11] [Output] : M@g!czny [387]: to elo gosciu

[2020-03-24 15:48:14] [Output] : M@g!czny [387]: nie wk*****j mnie

Już nie wspomnę jak w kolejce dawałeś styl ./pijany

Pokaż ukrytą zawartość

QgBJvM5.jpg

To, że Cię wprowadził w błąd kolega z SAMD, to już nie moja wina. A nie odegrałem RP z zakucia, ponieważ bym natłok ludzi i koledzy potrzebowali pomocy u góry. 

Ustawiłem taki styl specjalnie podlegający RP lol, nie, nic nie napisałeś dlaczego mnie bierzesz za kajdany, a pracy nie utrudniałem, stojąc w kolejce tak? Ależ twoja wina, bo trzeba było z nim się skontaktować

Wszystko wyżej Ci wytłumaczyłem. Takie było polecenie, od najwyższej rangi SAMD na kanale mumble. Ustawiłeś taki styl pod RP? Nie skomentuję nawet tego. Utrudniałeś, wchodząc ciągle w kolejkę, szukanie błędów zacznij od samego siebie, a nie od innych ludzi. Mam nadzieję, że była to moja ostatnia wypowiedź w tej skardze.

Nawet nie wiem dlaczego jest tutaj mowa o styl XD, nie ma innego stylu opisującego kogoś odurzonego, a ci radzę nie uważać siebie za Boga, który wszystko może, bo nim nie jesteś ani nigdy nie będziesz.

Edytowane przez M@g!czny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin