Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ven33r. - oskarżony przez Seqqu

Seqqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Ven33r.
    Data i godzina zdarzenia: 24.03.2020   20;30
    Pełen opis sytuacji: A więc wszedłem z kolegą na dm, po czym strzelało do nas SAPD/SWAT + dostaliśmy oponke, a więc wróciłem tam... i strzelałem do nich aż w końcu zabiłem Ven33r. i jakiegoś SWATA, lecz oni mnie znowu zabili i znów tam poszedłem biegłem sobie blisko dm ( NIE NA DM ) i nagle biegł Ven33r i mnie z tazera. I pisał mi ze niby poznał mnie po skinie itp, czyli do niewinnego tez strzelacie z tazera jest mnóstwo moich skinów. A po drugie to oni mogą nam robić oponki itp na DM oraz zabijać a my nic rozumiem? + Pan Ven33r. Napisał ze złapał mnie dlatego ze NIBY poznał mnie po skinie oraz wysłał mi binda jak go zabiłem, lecz po krótkim czasie powiedział ze  NIBY dostał informacje ze maja mnie złapać... zdecydujj się Ven33r. Proszę o dobre rozwiązanie skargi BO to co się dzieje to się odechciewa grać i na ten czas nie będę grał iż dostałem więzienie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi jak juz.

Aby się skończyła kara musisz być na serwerze. 
Strzelałeś, to zostałeś przewieziony do wiezienia, mogłeś tam nie wchodzić jak widziałeś SWAT + odsiedzisz to i nikt Cię z niego nie zwolni. Następnym razem, nie przeszkadzaj funkcjonariuszom w ich obowiązkach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin