Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała Tsa

AlkuseK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalonego: @AdiSss

Powód pochwały: Wyrozumialosc i wytrwałość

Opis zdarzenia: A wiec zacznijmy byla osoba o nicku Kiełbasa co bardzo mnie zdenerwowal od samego poczatku wejscia na serwer powiedzial cytuje " ale lamus wydaje 20pln i czeka na taksowke haha po czym zaczol mnie bic komenda ja mu powiedzialem " co myslisz ze jestes smieszny " po czym przyjechal @AdiSss typowo uzywa binda wsiadam mowie dzien dobry poprosze na kuriera kielba wsiada za mna @AdiSss zapytal czy ten pan ze mna jedzie ja powiedzialem ze nie mam mowy przed chwiala wyzywal mnie ze czekam na taxi 

a teraz wsiada no to @AdiSss poirytowany sytuacja zaczyna tłumaczyc ze to ja wzywalem taxi i takie sprawy a kiełba zaczyna wyzywac i te sprawy no dalej nie chce sie rozpisywac @AdiSss dziekuje za pomoc bo sam bym sobie nie poradzil z Kiełbą :D Najlepszy Tsa na serwie :D 

Data zdarzenia: 25.03.2020

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin