Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Darkomon i Faith - oskarżony przez Milicjant1337

Milicjant1337
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon i @fAITH_
    Data i godzina zdarzenia: 26.03.2020r godzina 13:50
    Pełen opis sytuacji: A więc kolega miałę pościg i pojechał na dm ja byłem na domku CJ i miałem połowe życia i napisałem reporta czy można uleczyc Suport powiedział że na dm nie można no to wyszłem z dm razem z Suportem szedł za mną a wiec wyszłem z dm a dwóch funkcjonariuszów rzuciło sie na mnie i strzelali z paralizatora we mnie i zakuli mnie i zabrali do radiolki i pytam sie jaki powód to nie napisali drugi raz pytam to powiedział że ostrzał a ja nie oddałem strzału w nich i mnie do więzienia dali noi trace swój czas tak to był zarobił na dług który musze spłacić a nie moge grać cały dzień żeby to zarobić to jest marnowanie mojego czasu albo mnie z kimś pomylili że niby w nich strzelałem. No tak nagle bez powodu mnie wzieli.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  No dowodu nie mam bo nagle wyskoczyli jak szłem z Suportem. Suport szedł za mną wiec widział to ale nie pamietam nicku musiał bym miec nicki Saporterów to bym wiedział który był ze mną.

Sergeant I darkmon się kłania.

23 minuty temu, Milicjant1337 napisał:

strzelali z paralizatora we mnie

Nakazałem Ci się położyć na ziemi, a ty postawowiłeś uciekać. 

ja nie oddałem strzału

Jest nie nieprawda, kiedy nie miałeś już gdzie uciec oddałeś w moją stronę strzały, po czym zostałeś obezwładniony i aresztownany. 

mnie z kimś pomylili że niby w nich strzelałem.

Wątpię, oddałeś strzały kiedy mnie zauważyłeś, po czym zostałeś momentalnie obezwładniony. 

No tak nagle bez powodu mnie wzieli

Nie udawaj niewiniątka. Trwała akcja na DM i nakazałem Ci się położyć dla bezpieczeństwa pozostałych Officerów, a ty zacząłeś uciekać przez, strefę.

szłem

Szedłem*

No dowodu nie mam

I piszesz skargę? 

Edytowane przez darkmon

Uszanowanie w z tej strony Police Officer II fAITH_.

Zabardzo nie rozumiem dlaczego jestem w tej skardze no ale skoro jestem to przydalo by sie wypowiedziec. Byl poscig za pojazdem marki Sultan koloru niebieskiego, w ktorym byles widziany jako pasazer. Po serii poscigow zdecydowaliscie sie wjechac na strefe DM - Nie wnikam. W pewnym momencie zdecydowales sie wyjsc poza DM w kanalach i sprobowac nas sprowokowac do dalszego poscigu. Dostales tak zwanego binda z nakazaniem do polozenia sie an ziemi do ktorego sie nie zastosowales ,tak wiec razem z Seargantem Darkmon zdecydowalismy aby rozpoczac poscig pieszy za toba. Biegles caly czas kanalami z dzielnicy Willowfield az do konca za Ganton, gdy dobiegles do konca kanalow gdzie nie bylo juz gdzie uciekac (za arena w DM) zdecydowales sie wyciagnac bron dlugolufowa typu: AK-47 i rozpoczac ostrzal w nasza strone. Poprzez co zostales obezwladniony taserem. Naturalnie zostales podliczony odpowiednio za ostrzal Police Department i zabrany do wiezienia. Takze strzaly oddane z wczesniej wymienionej broni trafily akurat we mnie.

Jeszcze takie pytanie; jaki support? Przez cale to zajscie byles sam. Nie bylo tam absolutnie nikogo.. Tak wiec ktory support widzial w.w. zdarzenie?

Edytowane przez fAITH_
Literowka.

Teraz, Milicjant1337 napisał:

W pewnym momencie zdecydowales sie wyjsc poza DM w kanalach

Nie wiem czy widziałeś ale za mną był Suport bo znim szedłem poza DM bo miałem sprawe do niego

Nie. Nie widzialem. Bo nikogo tam nie bylo.

Dostales tak zwanego binda z nakazaniem do polozenia sie an ziemi do ktorego sie nie zastosowales ,tak wiec razem z Seargantem Darkmon zdecydowalismy aby rozpoczac poscig pieszy za toba

Nie dostałem takiego czegoś ja sie do takich rzeczy dostosowuje zawsze

Nie mam juz nic do powiedzenia. Gdyz wypowiedzi w tej skardze to tylko takzwane nabijanie postow. Wszystko zostalo wyjasnione tobie wyzej. Czekam na zarzad w chwili obecnej.

Z powazaniem.

A to jak nie chciałeś mi powiedziec za co zatrzymany jestem dopiero jak napisałem że pisze skarge 

Ja czekam na ukaranie was dwojga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin