Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika KAKOO , oskarżony przez KODIINC*

KODIINC*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: KODIINC*

Nick osoby oskarżonej: @KAKOO

Powód napisania skargi: Auto na pp za 1k, powód nie opłacony parking na kopalni. Jestem pewien, że opłacałem parking, na 120 minut. Dlatego chciałbym żeby adept pokazał ss'a . Wtedy ja znajdę loga bo był wczoraj reset serwera ok. 19-20 to mogło się coś nie zapisać

Dowody: mta-screen_2020-03-26_19-03-37.png  (SS OD KOLEGI KTÓRY WYCIĄGAŁ AUTO Z PP) pojazd sabra 2.4 na ICE ID 35870

Edytowane przez KODIINC*
tytuł

38 minut temu, KODIINC* napisał:

Twój nick: KODIINC*

Nick osoby oskarżonej: @KAKOO

Powód napisania skargi: Auto na pp za 1k, powód nie opłacony parking na kopalni. Jestem pewien, że opłacałem parking, na 120 minut. Dlatego chciałbym żeby adept pokazał ss'a . Wtedy ja znajdę loga bo był wczoraj reset serwera ok. 19-20 to mogło się coś nie zapisać

Dowody: mta-screen_2020-03-26_19-03-37.png  (SS OD KOLEGI KTÓRY WYCIĄGAŁ AUTO Z PP) pojazd sabra 2.4 na ICE ID 3587

Mam są nawet że nieopłacony był

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin