Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Powiększenie slotów. KORONAWIRUS

Kosior.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak każdy wie aktualnie na Świecie jak i w Polsce panuje pandemia związana z "COVID-19 ". Z tego tytułu prosiłbym administracje RCON o powiększenie slotów, każdemu to wyjdzie na plus, graczom jak i administracji o ile by była taka możliwość w moim przypadku od godziny 17:50 próbuje wejść na serwer niestety z niepowodzeniem a aktualnie jest godzina 22:42 i to nie wynika z 5 urodzin serwera tylko z tego że prawie każdy siedzi w domu i też duża cześć osób normalnie w świecie GRA nie ważne czy MTA, jakiś CS:GO itp.. Jak też dobrze wiemy większość graczy na serwerze 4Life to nastolatkowie jaki i dzieci czyli 80% serwera SIEDZI W DOMU przed komputerem i gra taka jest prawda nie ma się co oszukiwać, do sedna proszę o powiększenie slotów przynajmniej do tych 950 bądź 1000 slotów.     

psssst  ( Jak wejdziesz na serwer o godzinie 14 to lepiej nie wychodź z niego bo potem raczej na 99% nie zdołasz na niego wejść :(  )

#ZostanWDomu

Jeszcze tak dodam dla niektórych może wydawać się to głupie to co pisze tam wyżej ale najprościej w świecie chciałbym pograć ale nie mogę bo nie można wejść od godziny 15-16 można zapomnieć o wbiciu na serwer :/ 

Edytowane przez Kosior.
#ZostanWDomu

Wiesz, jest takie coś jak przycisk "dołącz". Ta opcja dołącz kiedy zwolni się miejsce nie działa, przynajmniej nie w przypadku takiej dużej ilości osób. Ja dzisiaj nie miałem żadnego problemu z wejściem na serwer razem z kolegą. Chwilka klikania dołącz i na serwerze.

Nie ma takiego przycisku jak "dołącz" jak już to jest taka opcja w grze :) I może ty nie miałeś problemu bo najzwyklej w świecie miałeś FARTA. Ja nie miałem i ubolewam, ale tak wielki serwer jak 4LIFE powinien mieć większą ilość slotów niż 800 tym bardziej w swoje urodziny 

Takie jest moje osobiste zdanie 

Ja prawie codziennie wbijam w godzinach 19-22 i w pare minut dołączam na serwer.

W tym czasie dostaję też powiadomienia, że znajomi dołączają

Mi sie wydaję, że ilość slotów jest okej. Ludzie wrócą do szkoły to będzie tyle samo graczy co wcześniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin