Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak trafiłeś na serwer i co spodobało ci się do tego stopnia, że grasz do dziś?

Klermi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tytule czyli piszemy jak się dowiedzieliśmy o serwerze np. Od kolegi, przez proponowany film na yt itp. Oraz piszemy rzecz która najbardziej Ci się spodobała zaczynamy:

Dowiedziałem się przez proponowany film na yt podczas gry na innym serwerze, bardzo spodobała mi się możliwość założenia instalacji LPG oraz inne smaczki na serwerze.

Pewnego razu przyszedł do mnie kolega który wcześniej pogrywał na 4Life. Jako iż, były to wakacje, było gorąco i nie chciało się wyjść z domu to postanowiliśmy że pobiorę jakąś grę, i wypadło na MTA. Po czym pierwszy serwer jaki wyskoczył to był właśnie 4Life, zarejestrowałem się i gram do dziś, nie żałuję :D. Wszystko mnie się spodobało :D

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin