Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez Sultan_Kosmitow

Sultan_Kosmitow
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly 

Data i godzina zdarzenia:05.04.2020 21.30

Pełen opis sytuacji:Policjant Kelly po tym jak podjechałem pod zabezpieczenia akcji RP otworzył do mnie ogień z M4 przebijając mi 4 opony.Nie było ostrzeżenia a gracz miał lagi ponieważ twierdzi że go przejechałem a on niby stał za barierkami a tam nie wjechałem.Proszę o oddanie mi 1800pln oraz ukaranie gracza

Dowód, który to potwierdza całe zajścieKLINIJ WE MNIE

Edytowane przez Sultan_Kosmitow
Poprawiłem czcionkę.

Witam serdecznie, Police Officer I Kelly.

Podczas wykonywania czynności służbowych w dzielnicy Garcia, pełniłem służbę w patrolu zmotoryzowanym KING-7 wraz z oficerem Captain III Teddy. Zdarzenie drogowe dotyczyło potrącenia osoby pieszej. Wszystko przebiegało bez problemowo do czasu gdy zjawił się Pan. Wjechał Pan na teren zabezpieczony po czym napisał "cejoty". Stanąłem przy Pana pojeździe i chciałem wezwać Pana do zachowania zgodnego z prawem (tj. wyjechanie z zabezpieczonego wypadku). Niestety. nie dokończyłem pisać tej wiadomości ponieważ zostałem przez Pana przejechany, moja postać była trzymana przez chwilę pod Pana pojazdem przez co moja kamizelka zmniejszyła się o połowę. Dobyłem broń palną po czym oddałem w kierunku kierowcy pojazdu 3 strzały, broni HK416 użył Captain III Teddy posiadający do niej uprawnienia. Zamieszczam poniżej zrzuty ekranu które są dowodem Pana popełnionego czynu. Widać na nim wyraźnie jak znajduje się Pan na terenie zabezpieczonym, oraz jak potrąca Pan oficera. Z wyrazami szacunku Police Officer I Kelly.

7 godzin temu, Kelly napisał:

Witam serdecznie, Police Officer I Kelly.

Podczas wykonywania czynności służbowych w dzielnicy Garcia, pełniłem służbę w patrolu zmotoryzowanym KING-7 wraz z oficerem Captain III Teddy. Zdarzenie drogowe dotyczyło potrącenia osoby pieszej. Wszystko przebiegało bez problemowo do czasu gdy zjawił się Pan. Wjechał Pan na teren zabezpieczony po czym napisał "cejoty". Stanąłem przy Pana pojeździe i chciałem wezwać Pana do zachowania zgodnego z prawem (tj. wyjechanie z zabezpieczonego wypadku). Niestety. nie dokończyłem pisać tej wiadomości ponieważ zostałem przez Pana przejechany, moja postać była trzymana przez chwilę pod Pana pojazdem przez co moja kamizelka zmniejszyła się o połowę. Dobyłem broń palną po czym oddałem w kierunku kierowcy pojazdu 3 strzały, broni HK416 użył Captain III Teddy posiadający do niej uprawnienia. Zamieszczam poniżej zrzuty ekranu które są dowodem Pana popełnionego czynu. Widać na nim wyraźnie jak znajduje się Pan na terenie zabezpieczonym, oraz jak potrąca Pan oficera. Z wyrazami szacunku Police Officer I Kelly.

Pokaż ukrytą zawartość

Z całym szacunkiem ale każdy chyba chociaż raz widział lagi na tym serwerze.Z mojej perspektywy wyglądało to tak,że stałem obok zabezpieczeń gdy funkcjonariusz otworzył do mnie ogień zacząłem uciekać bo nie wiedziałem co się dzieje.(Z winy lagów serwera zdarzają się stytuacje iż np kurier stoi na środku drogi w losowym miejscu a w rzeczywistości jedzie.Wsiadając do niego teleportujemy się do miejsca gdzie jest on rzeczywiście).Lagi serwera nie są moją winą.Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin