Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik - oskarżony przez Wixer

Wixer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 07.04.2020r. około godziny 13:20
    Pełen opis sytuacji: 07.04.2020r. około godziny 13:20 pojechałem do mechanika znajdującego się na easter basin. Ustawiłem się w kolejce za oskarżonym. Dodam, że radiowóz funkcjonariusza był już w naprawie a ja zatrzymałem się przed funkcjonariuszem stojącym na środku miejsca do oczekiwań za swoją koleją. Momentalnie funkcjonariusz wyciągnął broń palną i oddał strzały najpierw do moich opon następnie zabijając mnie strzałem w głowę. Wszystko działo się tak szybko, że udało zrobić mi się tylko jednego ss'a. Po całym zajściu funkcjonariusz zaczął pisać w wiadomości prywatnej do mnie, że zacząłem go taranować i zbiłem mu prawie całe HP. Co oczywiście jest nie prawdą bo ustawiłem się za nim w kolejce jak przystało na przykładnego obywatela San Andreas. Cała sytuacja bardzo mnie zdenerwowała, ponieważ funkcjonariusz nie miał żadnego powodu do użycia broni palnej. Mam nadzieję, że zostanie ukarany a pieniądze za wszystkie opony zostaną mi zwrócone.  Po jakiś 20min udało mi się wrócić na miejsce w którym zostałem zastrzelony. Oskarżony chyba wie, że przesadził ponieważ auto nie zostało odholowane na parking policyjny tylko ustawił je obok parkingu. Obydwie opony były wzmacniane więc jest to koszt 2400PLN, zniszczeń silnika i karoserii już nie będę liczył bo są to sprawy groszowe. Chciałem sobie iść popracować na kopalni a tu moja wolna godzina przepadła przez takie nieodpowiednie zachowanie funkcjonariusza.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/dArUs90 

Ja, Wixer zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Wixer

Witam, PO II Karafik.

Cały screen przedstawią sytuację po całym zajściu, więc jest bezużyteczny. 

27 minut temu, Wixer napisał:

Ustawiłem się w kolejce za oskarżonym. Dodam, że radiowóz funkcjonariusza był już w naprawie a ja zatrzymałem się przed funkcjonariuszem stojącym na środku miejsca do oczekiwań za swoją koleją.

Nie kłam, po 1 stałem po prawej stronie za linią, a ty perfidnie wyjechałeś we mnie zbijając przy tym mi praktycznie całe hp. - W takim przypadku mam prawo do użycia broni palnej.

30 minut temu, Wixer napisał:

Oskarżony chyba wie, że przesadził ponieważ auto nie zostało odholowane na parking policyjny tylko ustawił je obok parkingu.

Pisałem Ci w wiadomości prywatnej, abyś wrócił po auto, a ja jako osoba dobra odstawie Ci je na parking.

Moim zdaniem skarga jest całkowicie bez sensu, najpierw mnie praktycznie zabijasz, potem masz problem, że do Ciebie strzelam. Zaczekam na wypowiedź c0ver'a.

Możliwe iż był lag serwerowy, dlatego chciałem wyjaśnić to wszystko prywatnie, ale ty się uparłeś na skargę. Czekam na c0ver'a. Nie ma sensu robić tu nie potrzebny spam.

Edytowane przez Karafik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin