Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fruzio. - oskarżony przez AbuDhabi

AbuDhabi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Fruzio.
Data i godzina zdarzenia: 11.04.2020 ok 01:25
Pełen opis sytuacji: Stałem na afku na parkingu koło kuriera bez opłaconego biletu parkingowego. Rozumiem, że ten osobnik miał prawo odholować auto, co zrobił. Jednak nie miał najmniejszego prawa pisać "za głupotę się płaci" co jest równoznaczne z nazwaniem mnie głupim. Otóż nie, to nie głupota, tylko niewiedza, ponieważ nie gram tak długo, a ten hol był moim drugim na tym serwerze (pierwszy za to, że mi się bilet skończył i przegapiłem to ale mnie przy zdarzeniu wtedy nie było). Jeśli takie coś jest w stanie być w SAPD, to odrobinę kultury, dobrych manier, zachowania odpowiedniego jak przystało na frakcję. Głupotą nie jest niewiedza, głupotą jest twierdzenie, że jeśli Ty coś wiesz, to każdy wie. Proszę o wyciągnięcie konsekwencji za zniewagę gracza.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

sXDWjO5.png

9784CSJ.png

Edytowane przez AbuDhabi

Witam, z tej strony Cadet Fruzio.
Witam, jako iż zostałem oskarżony, więc się wypowiem. Nie uważam, że obraziłem Ciebie słowami "za głupotę się płaci" ponieważ nie jest to obraza. Po drugie, twoje zachowanie w stosunku do mnie, dowody zamieszczę na samym dole mojej wypowiedzi. Auto stało "30 minut" nieopłacone, więc miałem prawo do zabrania, z mojej strony wyglądało to tak, że gdy zobaczyłeś mnie, i gdy sprawdzałem auta, to w tym momencie "przypomniałeś sobie" że masz nieopłacony pojazd, więc szybko pobiegłeś go opłacić. Poza tym, twoje żałosne zachowanie do mnie, stosowanie animacji typu "wale" itd, jest naprawdę żałosne. Było tego więcej, lecz dopiero w tamtym momencie zacząłem robić SS.

Z mojej strony to chyba tyle, czekam na wypowiedź zarządu.
Z poważaniem, Cadet Fruzio.

Spoiler

BWqStuc.png
IBDujsW.png

Edytowane przez Fruzio.

50 minut temu, Fruzio. napisał:

Witam, jako iż zostałem oskarżony, więc się wypowiem. Nie uważam, że obraziłem Ciebie słowami "za głupotę się płaci" ponieważ nie jest to obraza. Po drugie, twoje zachowanie w stosunku do mnie, dowody zamieszczę na samym dole mojej wypowiedzi. Auto stało "30 minut" nieopłacone, więc miałem prawo do zabrania, z mojej strony wyglądało to tak, że gdy zobaczyłeś mnie, i gdy sprawdzałem auta, to w tym momencie "przypomniałeś sobie" że masz nieopłacony pojazd, więc szybko pobiegłeś go opłacić.
BWqStuc.png`
IBDujsW.png

Z mojej strony to chyba tyle, czekam na wypowiedź zarządu.
Z poważaniem, Cadet Fruzio.

Nie neguję tego, że miałeś prawo. Czytaj ze zrozumieniem proszę na następny raz, bo teraz muszę się wysilać i pisać ten komentarz...

Po drugie, "nie jest to obraza". Gdyby nie była, to ja bym nie pisał tego tematu. Czuję się obrażony tymi słowami przez Twoją osobę. 

Po trzecie, animacje, jak animacje, gdyby nie były dozwolone to by ich nie było. :) 

Po czwarte, owszem podbiegłem opłacić parking na godzinę, bo miałem nadzieję, że odpuścisz i rozejdziemy się w swoje strony. Skoro nie, to było zapakować auto na lawetę i nie komentować mojej osoby oraz nie nazywać mnie głupim.

//edit

oraz dalej wnoszę o ukaranie osobnika, za znieważenie gracza. 

//edit2

Czego było więcej? Opowiedz mi jak bardzo Cię uraziłem moim zmutowaniem. Proszę.

Dodam, że dostałem mute za słowa "panowie psy gdzie znajdę tuning?" na trzy dni. Jeśli obrazą jest napisanie "panowie psy", przez gracza do SAPD, to tym bardziej nazwanie gracza przez SAPD głupim jest obrazą.

Edytowane przez AbuDhabi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin