Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Arrivederci

Stanik*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Moja aktywność spadła do zera. Postanowiłem w końcu oficjalnie się pożegnać. Tak naprawdę miałem już kończyć, albo zrobić przerwę od mta, gdyby nie kolega, którego poznałem na tym serwerze, wspomniał o, aktualnie rozwijającym się innym serwerze. Mimo wszystko cieszę się, że tu grałem, poznałem wiele osób, wiele też chciałem, może i nawet nadal chciałbym poznać, spędziłem niemało miesięcy, pamiętam jeszcze rok 2016-17 gdzie totalnie zieloni, małe brzdące ja i kolega z klasy pogrywaliśmy tutaj. Pewien rozdział dobiegł końca i zaczynam nowy. Może raz na ruski rok zajrzę co się tutaj dzieje, zwłaszcza na forum. To ode mnie tyle - trzymajcie się! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin