Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek, Muponessi* - oskarżony przez JestemKotem

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Sartinek @Muponessi*
    Data i godzina zdarzenia: 22.04.2020 około godziny 18:30
    Pełen opis sytuacji: Byliśmy ekipą pod HQ (INNYMI SKINAMI) nikomu nie przeszkadzaliśmy, siedzieliśmy na schodach. Po wejściu na HQ funkcjonariusz Sartinek napisał, że wyglądam znajomo, wybiegłem z HQ podczas, gdy rozpoczął się za mną ,,pościg''. Problem tkwi w tym, że miałem innego skina, tłumacze to zrobioną nielegalnie operacją plastyczną. SAPD wykazało się totalnym 0rp, czy w prawdziwym życiu nad głową widnieje nick z napisem JestemKotem i po tym wiadomo, że jestem poszukiwany? Dodam, że zmiana skina odbyła się PO pościgach i akcjach, które robiłem tamtą postacią. Nie sprawdzono mi żadnych dokumentów a od razu funkcjonariusz Sartinek stwierdził, że mam list gończy i 9 wpisów. Poza tym funkcjonariusz @Muponessi* od początku stosował do mnie nieprzyzwoite odzywki co nie przystoi na służbie. Osoby które potwierdzają całe zajście: @JestemHeysiwer

@JestemDavid @Kaczorek*DMS@Tokyo @smlytkk*DMS @CHXISY*DMS @Dorrmi*DMS @gametohorror @Eldomino*DMS @Igore_Amore @stasiu;)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

[2020-04-22 18:30:41] [Output] : Sartinek [68]: WYglądasz znajomo  (Po tym zajściu wybiegłem z HQ, miałem do tego prawo nic złego TAM nie zrobiłem.)

[2020-04-22 18:34:46] [Output] : Sartinek [68]: MAsz list gonczy  (Stwierdzenie przez funkcjonariusza, że mam list gończy po ,,twarzy'', która się zmieniła przez operację plastyczną.)

[2020-04-22 18:38:52] [Output] : Sartinek [68]: MASZ 9 wpisuw koles czego ty nie rozumiesz jak tak bardzo chcesz grac rp to co.... tawrz zmienil

[2020-04-22 18:36:52] [Output] : Muponessi* [356]: I po zapachu z ust :D

[2020-04-22 18:38:59] [Output] : Muponessi* [356]: Coś ty jadł?

Ja, JestemKotem  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, zostałem oznaczony więc się wypowiem. 

Pozwolę sobie przypomnieć że zrobiliście jakieś manifestacje na HQ, to musieliśmy wezwać wsparcie. Po tym, jak przyjechało wsparcie to wy weszliście na komendę, robiąc totalny urdel. Kiedy @Sartinek powiedział, że on cię z kądś kojarzy, ty zacząłeś uciekać. I tak to się zaczęło. Nie powiedzieliśmy ci od razu że masz  9 wpisów, tylko gdy zacząłeś uciekać to wiedzieliśmy że to ty. Gdybyś nie uciekał to poprosilibyśmy twoje dokumenty. 

Do tego, ja nie stosowałem do Ciebie żadnych nie stosownych odzywek. Od momentu, w którym cię złapałem i zakułem, zacząłeś się śmiać mi w twarz, mówiąc ze mam siedzieć cicho bo jestem tylko Cadetem. Powiem ci strzeże że nie doceniasz tych Cadetów koleżko. Przypomnę że gdyby nie strzał z paralizatora, którego trzymałem w ręce, to najprawdopodobniej wsiadłbyś do pojazdu marki Premier i uciekał z graczem Heysiwer.

Wracając do tego za co napisałeś na mnie skargę, to śmiem poinformować że to było do akcji kiedy zapytałeś skąd Cię rozpoznaliśmy, to odpisałem że po zapachu z buzi. Uważam że to nie było obrażanie Twojej osoby ponieważ napisałem minkę na końcu, a do tego zapach z buzi dużo mówi o ludziach. Także dałem ci kolejny powód, dlaczego cię rozpoznaliśmy. 

I na końcu pragnę jeszcze powiedzieć, że byłem prowokowany przez Ciebie na akcji oraz obrażany, czego ty nie możesz powiedzieć o mnie. Ciesz się że umiem się panować, i nie dałem się sprowokować, bo mógłbym mieć przekichane :D

Pozdrawiam, Cadet

Muponessi*

P.S Te całe zajście mogą także potwierdzić oficerowie frakcji PD, którzy brali udział. Wszystko jest w logach koleżko.

Teraz, Muponessi* napisał:

Witam, zostałem oznaczony więc się wypowiem. 

Pozwolę sobie przypomnieć że zrobiliście jakieś manifestacje na HQ, to musieliśmy wezwać wsparcie. Po tym, jak przyjechało wsparcie to wy weszliście na komendę, robiąc totalny urdel. Kiedy @Sartinek powiedział, że on cię z kądś kojarzy, ty zacząłeś uciekać. I tak to się zaczęło. Nie powiedzieliśmy ci od razu że masz  9 wpisów, tylko gdy zacząłeś uciekać to wiedzieliśmy że to ty. Gdybyś nie uciekał to poprosilibyśmy twoje dokumenty. 

Do tego, ja nie stosowałem do Ciebie żadnych nie stosownych odzywek. Od momentu, w którym cię złapałem i zakułem, zacząłeś się śmiać mi w twarz, mówiąc ze mam siedzieć cicho bo jestem tylko Cadetem. Powiem ci strzeże że nie doceniasz tych Cadetów koleżko. Przypomnę że gdyby nie strzał z paralizatora, którego trzymałem w ręce, to najprawdopodobniej wsiadłbyś do pojazdu marki Premier i uciekał z graczem Heysiwer.

Wracając do tego za co napisałeś na mnie skargę, to śmiem poinformować że to było do akcji kiedy zapytałeś skąd Cię rozpoznaliśmy, to odpisałem że po zapachu z buzi. Uważam że to nie było obrażanie Twojej osoby ponieważ napisałem minkę na końcu, a do tego zapach z buzi dużo mówi o ludziach. Także dałem ci kolejny powód, dlaczego cię rozpoznaliśmy. 

I na końcu pragnę jeszcze powiedzieć, że byłem prowokowany przez Ciebie na akcji oraz obrażany, czego ty nie możesz powiedzieć o mnie. Ciesz się że umiem się panować, i nie dałem się sprowokować, bo mógłbym mieć przekichane :D

Pozdrawiam, Cadet

Muponessi*

P.S Te całe zajście mogą także potwierdzić oficerowie frakcji PD, którzy brali udział. Wszystko jest w logach koleżko.

Zaśmiałem Ci się w twarz po tym co napisałeś i jest w dowodach wyżej. Nie zrobiliśmy totalnego burdelu, staliśmy w rządku i nie sprawialiśmy żadnego problemu ani nie zasłanialiśmy przejścia do drzwi a na HQ może wejść każdy. Spośród ponad 15 osób wybraliście tylko mnie i mnie rozpoznaliście? Twoja ,,minka'' na końcu nic nie zmienia, czuje się urażony i ośmieszony na tle wielu osób.  Jeśli dajesz mi kolejny powód do rozpoznania mnie to też wykazałeś się totalnym 0rp, ponieważ jesteś Cadetem, który nigdy mnie nie łapał (oprócz tego razu) i nie miałeś prawa wiedzieć jak wyglądam czy jak to ująłeś czuć mojego zapachu z ust. Ani razu nie obraziłem Cię, pisałem żebyś się nie odzywał bo rozmawiałem ze rangami wyższymi, gdzie ty przy nich nie masz nic do powiedzenia. Dalej wybielaj się ,,minkami'', która nic nie zmienia.

Kolego. Nie zaśmiałem się mi tylko raz w twarz. Poniewaz podczas transportu ciebie do więzienia, też mi wypominałes że jestem nikim. 

Wspominam po raz kolejny, że to czy ci śmierdzi z twarzy, czy nie to nie jest obrazenie. Nie napisałem ci nic złego. To jest normalna natura człowieka. Nie bierz tego za obrażania.

Do tego pragnę poinformować że pisanie minek przeze mnie to jest tylko i wyłącznie po to, żeby nie budować napiętej atmosfery na serwerze ponieważ tego nie chcemy. Prawda?

Przypomnę również, że ostatnio brałem udział w pościgu za tobą a co do tego wybraliście mnie, to powiem że nie wybraliście ponieważ ja nie wybierałem. Nawet nie mam dostępu do wpisów.

Również ci dodam, że było zezwolenie na używanie paralizatorów w twoją stronę ponieważ uciekales. Więc się nie dziw że cię strzeliłem.

P.S tak do godzinki najprawdopodobniej wrzucę naszą całą rozmowę, po której rozstrzygniemy, kto czuje się bardziej obrażony 

Edytowane przez Muponessi*

Teraz, Muponessi* napisał:

Kolego. Nie zaśmiałem się mi tylko raz w twarz. Poniewaz podczas transportu ciebie do więzienia, też mi wypominałes że jestem nikim. 

Wspominam po raz kolejny, że to czy ci śmierdzi z twarzy, czy nie to nie jest obrazenie. Nie napisałem ci nic złego. To jest normalna natura człowieka. Nie bierz tego za obrażania.

Do tego pragnę poinformować że pisanie minek przeze mnie to jest tylko i wyłącznie po to, żeby nie budować napiętej atmosfery na serwerze ponieważ tego nie chcemy. Prawda?

Przypomnę również, że ostatnio brałem udział w pościgu za tobą a co do tego wybraliście mnie, to powiem że nie wybraliście ponieważ ja nie wybierałem. Nawet nie mam dostępu do wpisów.

Również ci dodam, że było zezwolenie na używanie paralizatorów w twoją stronę ponieważ uciekales. Więc się nie dziw że cię strzeliłem.

Ośmieszyłeś mnie na tle innych więc czuje się urażony, skoro nie chcesz budować napiętej atmosfery to najlepiej nic nie pisz a przede wszystkim kłamstw w odpowiedzi.

Teraz, stasiu;) napisał:

Nie za bardzo wiem dlaczego zostałem oznaczony w tej skardze ponieważ mnie przy tym nie było. ;D

Wydawało mi się, że byłeś bo siedziałeś z nami na discordzie jeśli tak to przepraszam.

Teraz, stasiu;) napisał:

image.png.2c1b54c38f38aad9d8e9a81d374c0ae3.pngTo jest mój dsc więc raczej to nie byłem ja.

Oj to przepraszam, bo z tego co pamiętam pisałeś do mnie na serwerze bym Cie przeniósł na kanał. O zobacz, mam nawet loga!

[2020-04-22 18:39:31] [Output] : << stasiu;) [184]: ej mordo przeniesiesz bo czekam juz 30min na dsc

Tak pisałem ponieważ siedzę na kanale publicznym na mumble nagle ktoś wbija i się pyta czy jestem na serwie odpowiedziałem że tak więc zapytał czy tak napisze mówił mi ze ma jakąś sprawę do was więc tak napisałem ale na dsc to nie byłem ja. Sorka za nieporozumienie.

Witam. Z mojej perspektywy wyglądało to tak. Naprawiałem u mechanika pojazd frakcyjny, Usłyszałem na krzyku że trzeba wsparcie na HQ ponieważ robicie tam syf a ponadto jest tam osoba poszukiwana z 9 oma. wpisami. Przyjechałem na miejsce i podszedłem do ciebie i tak jak jest w logach napisałem że wyglądasz znajomo. I teraz tak...    Zacząłeś uciekać co potwierdziło że masz coś na sumieniu. Zresztą 9 wpisów miałeś co wiąże się z listem gończym. A teraz to co najbardziej mnie ujmę to delikatnie zdenerwowało. TY NAM SUGERUJESZ 0 RP !?!?! TY WIDZIAŁEŚ JAK WYGLĄDAJĄ ZA TOBĄ POŚCIGI !?!?! TO JEST DLA MNIE Hipokryzja !!!!!!! Nie grzeszysz na pościgach jakąkolwiek znajomością RP! i jak już jesteś pod ścianą to sie wymawiasz na operacje plastyczne.... W tej sytuacji i czytając to co stwierdzasz jako 0rp to ja mam ochotę "Zaśmiać ci się w twarz" Tyle ode mnie.

Nie robię pościgów RP bo bo tak czy siak wjeżdżam na dm, jeśli nazywasz nas ,,syfem'' to powodzenia dalej. Według Ciebie jestem hipokrytą, na innych pościgach nie miałem tzw. bólu du*y o to, że mnie złapiecie. Jak można nazwać inaczej to co zrobiłeś jeśli rozpoznałeś mnie po operacji plastycznej? Proszę Cię nic tą odpowiedzą po za floodem i pisaniem CAPSEM nie wnosisz. Jeśli byliście pewni, że miałem coś na sumieniu to po co to sprawdzaliście i daliście mi uciekać? Według mnie zatrzymanie nadal bezpodstawne.

Edytowane przez JestemKotem

No racja na każdym pościgu jedziesz na dm przy tym po drodze stuntjąc o odwalając. Druga sprawa. Gdzie nazwałem was syfem? napisałem że robiliście syf na hq ! a to co innego kolego. trzecia sprawa. Operacja plastyczna?? raczej wymuszanie rp którego jak napisałem wcześniej u ciebie nie widać. czwarta sprawa. Uciekałeś ? tak ! wiec zatrzymanie jest z podstawą ;)

Edytowane przez Sartinek

Nagrania? Sam napisałeś że pościgi rp to nie twoja specjalność bo udajesz się na dm... z tymi stuntami fakt trochę mnie poniosło. Ale Fakt że nie odgrywasz rp powoduje to że ja z tobą też nie bede nic odgrywać bo nagle chce ci się robić RP bo nie potrafisz wybrnąć z tego że zostałeś zatrzymany. Ja właśnie skończyłem z tobą rozmowę. Czekam na decyzje zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin