Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek, Muponessi* - oskarżony przez JestemKotem

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Muponessi* napisał:

Pultasz się bo zostałeś złapany. Zachowujesz się gorzej niz dziecko płaczące bo zepsuł się mu zamek z piasku. Jesteś śmieszny myśląc że ja ciebie obraziłem bo to ty zaczynałeś i ty kończyłeś a ja o tobie nic złego nie powiedziałem. Nadal czekam na dowód gdzie cię w wypowiedziach w skardze oczernilem.

Choćby dowodem jest to, że pisałeś, że jakby mnie koń kopnął to bym zmądrzał. Jeszcze raz napisze bo chyba masz rozdwojenie jaźni, jasno skarga jest napisana na Ciebie za odzywki, które nie przystoją na służbie. Twoje wypowiedzi są marne i nie wykazują szacunku do mnie więc też go nie będę wykazywał,  jeśli nie złapałeś wcześniejszej odpowiedzi to ,,strzeże'' nie wiem gdzie ty żyjesz.

Marnie omijasz i zmieniasz temat na ten, który Ci sprzyja i powtarzasz się po 5x żeby mi się odpowiedzi skończyły. Odpowiedziałem na te pytania już dobre parę razy jeśli chcesz szukać atencji to nie tu, tu rozwiązujemy problem, który zaistniał wczoraj o 18:30. Już pisałem każdy ma swoje argumenty i nikt nie poprze wrogich argumentów. Jeśli jesteś na tyle inteligentny by to zrozumieć to gratuluję logicznego myślenia! I proszę Cię nie rzucaj więcej swoich ,,porównań'' bo po prostu mnie obrażają, ośmieszają na tle innych. i są co najwyżej dziecinne i już nudne.

Edytowane przez JestemKotem

Oj człowieku. To ty nam ciągle powtarzasz że Ciebie obraziłem mówiąc że rozpoznaliśmy cię po oddechu z ust, co jest nie mniej jak śmieszne. Uwierz mi umiem myśleć logicznie więc też to robię. Skarga jest napisana przez Ciebie z powodu rzekomego braku Role Play przez PD, przy czym jeszcze mnie tutaj wrzuciłeś żeby pokazać graczom jaki ty groźny nie jesteś. Ale wiesz co? Mi to tam lata za ile będzie oceniana skarga. Ja Ci nic złego nie powiedziałem. Mogło Ci śmierdzieć z buzi i dlatego Cię rozpoznaliśmy. Skąd wiesz że tak nie było? Do tego czy ja Ciebie obrażam czy też nie, to nie masz prawa mnie osądzać gdyż przypomnij sobie sytuacje z wczoraj. Nawet na Ciebie nie popatrzyłem a ty już śmiałeś się z mojej rangi, a podczas transportu gdy Ci tłumaczyłem pewne informacje to mi napisałeś że mam się pałować. I kto tutaj kogo obraża co?! Co do mojej długiej wypowiedzi, powtarzam że nie napisałem i nie śmiałem się że Cię koń kopnie. Po prostu śmieszne jest to, że ty nam wciskasz kit o tym że zrobiłeś sobie operację plastyczną w przeciągu paru chwil, jak na takie coś się czeka miesiącami. Dlatego też napisałem że w przeciągu tego czasu najwyżej mógł Cię koń kopnąć, nie musiał ale mógł i dlatego nam mówisz że miałeś operację. Co do samego zmądrzenia, to wiedz że człowiek uczy się na błędach, nie wiem jak ty to zinterpretowałeś, ale chodziło o to że na przyszłość nie będziesz go drażnił, żeby znowu nie przycedził ci z kopyta.  Przypomnę również że konie kopią i to w cholere boli, a co do samego Ciebie to również napisałem że Ci tego nie życzę. Co do tych przenośni to wiedz że one nie obrażają. Po to są przenośnie żeby uświadomić tobie kim jesteś, nie obrażając Ciebie. Wypominasz mi że niby ja Ciebie wyzywam, a to ty się wyśmiewasz z mojego toku myślenia, które według mnie jest troszkę bardziej rozsądniejsze i racjonalne niż twoje. Pozwól że odniosę się jeszcze do moich odpowiedzi w skardze. One są interpretowane tak, żebyś mógł chwilę stanąć i zrozumieć przenośnie, które niestety muszę dla ciebie rozszerzać przez co skarga się przeciąga. Proszę zrozum że ja Ciebie ani razu na forum nie obraziłem, także nie wmawiaj mi głupot. Co do samych powtarzań się, to niestety ale tak muszę postępować gdyż iż ponieważ tobie trzeba tłuc ile wlezie do tej głowy abyś w końcu przyjął do swojej wiadomości to, że skarga jest z twojej winy, zaczynając od prowokacji kończąc na obrażaniu mojej osoby poprzez głupie i nie za mądre odzywki. Mam nadzieję że weźmiesz sobie to do serca, że tracę na te duperele tyle czasu i w końcu zrozumiesz, że to nie tylko ja zawiniłem. Najlepiej będzie jak to będzie ostatnia odpowiedź w tym temacie, w końcu ty się nie powtarzasz, więc już nie masz o czym pisać. Pozdrawiam i czekam na werdykt. 

Teraz, Muponessi* napisał:

Oj człowieku. To ty nam ciągle powtarzasz że Ciebie obraziłem mówiąc że rozpoznaliśmy cię po oddechu z ust, co jest nie mniej jak śmieszne. Uwierz mi umiem myśleć logicznie więc też to robię. Skarga jest napisana przez Ciebie z powodu rzekomego braku Role Play przez PD, przy czym jeszcze mnie tutaj wrzuciłeś żeby pokazać graczom jaki ty groźny nie jesteś. Ale wiesz co? Mi to tam lata za ile będzie oceniana skarga. Ja Ci nic złego nie powiedziałem. Mogło Ci śmierdzieć z buzi i dlatego Cię rozpoznaliśmy. Skąd wiesz że tak nie było? Do tego czy ja Ciebie obrażam czy też nie, to nie masz prawa mnie osądzać gdyż przypomnij sobie sytuacje z wczoraj. Nawet na Ciebie nie popatrzyłem a ty już śmiałeś się z mojej rangi, a podczas transportu gdy Ci tłumaczyłem pewne informacje to mi napisałeś że mam się pałować. I kto tutaj kogo obraża co?! Co do mojej długiej wypowiedzi, powtarzam że nie napisałem i nie śmiałem się że Cię koń kopnie. Po prostu śmieszne jest to, że ty nam wciskasz kit o tym że zrobiłeś sobie operację plastyczną w przeciągu paru chwil, jak na takie coś się czeka miesiącami. Dlatego też napisałem że w przeciągu tego czasu najwyżej mógł Cię koń kopnąć, nie musiał ale mógł i dlatego nam mówisz że miałeś operację. Co do samego zmądrzenia, to wiedz że człowiek uczy się na błędach, nie wiem jak ty to zinterpretowałeś, ale chodziło o to że na przyszłość nie będziesz go drażnił, żeby znowu nie przycedził ci z kopyta.  Przypomnę również że konie kopią i to w cholere boli, a co do samego Ciebie to również napisałem że Ci tego nie życzę. Co do tych przenośni to wiedz że one nie obrażają. Po to są przenośnie żeby uświadomić tobie kim jesteś, nie obrażając Ciebie. Wypominasz mi że niby ja Ciebie wyzywam, a to ty się wyśmiewasz z mojego toku myślenia, które według mnie jest troszkę bardziej rozsądniejsze i racjonalne niż twoje. Pozwól że odniosę się jeszcze do moich odpowiedzi w skardze. One są interpretowane tak, żebyś mógł chwilę stanąć i zrozumieć przenośnie, które niestety muszę dla ciebie rozszerzać przez co skarga się przeciąga. Proszę zrozum że ja Ciebie ani razu na forum nie obraziłem, także nie wmawiaj mi głupot. Co do samych powtarzań się, to niestety ale tak muszę postępować gdyż iż ponieważ tobie trzeba tłuc ile wlezie do tej głowy abyś w końcu przyjął do swojej wiadomości to, że skarga jest z twojej winy, zaczynając od prowokacji kończąc na obrażaniu mojej osoby poprzez głupie i nie za mądre odzywki. Mam nadzieję że weźmiesz sobie to do serca, że tracę na te duperele tyle czasu i w końcu zrozumiesz, że to nie tylko ja zawiniłem. Najlepiej będzie jak to będzie ostatnia odpowiedź w tym temacie, w końcu ty się nie powtarzasz, więc już nie masz o czym pisać. Pozdrawiam i czekam na werdykt. 

Nie mów mi jaki jestem, zobacz sobie kto powtarza pytania a kto na nie odpowiada. Pisałem Ci jasno żebyś zaprzestał robienia ze mnie kogoś złego a nadal to robisz. ,,Pałuj się'' to nie obraza i nie było to podczas transportu tylko pod HQ jak ty spamiłeś a ja próbowałem się porozumieć z wyższą rangą, pisałem Ci nie jesteś od tego by wypowiadać się na temat mojego skina i tej operacji plastycznej, ponieważ omijasz temat o który cię oskarżyłem, ale jak tak to odpowiem. Gdyby nie było nick'u JestemKotem nad głową rozpoznałbyś mnie? NIE, twoje pytania są nadal bez sensu. Nigdzie nie zaśmiałem się z twojego toku myślenia. Skąd wiem, że tak nie było? z tego, że nie miałeś nigdy bliższego spotkania ze mną w grze i pierwszy raz Cię widzę na oczy(mam nadzieję, że ostatni). Miałeś nadzieję, że mnie kopnie koń czyli życzyłeś mi sam jak to napisałeś, bólu. Nie obchodzi mnie co sądzisz o swoich przenośniach napisałem, że nie chcę byś ich pisał, ponieważ według mnie są obraźliwe(ale przecież sapd może wszystko ;)). Szkoda, że tobie trzeba tłuc do tego móżdżka, że czuje się obrażony i nie jesteś oskarżony o to samo co Sartinek. Widać, że się poczuwasz za króla po formie wypowiedzi tylko źle berło trzymasz XD, twoje powtarzanie pytań i tego co napisałem jest żałosne. Funkcjonariusz w skardze nie powinien wypisywać rzeczy typu ,,duperele'' odpowiedzi z tego co wiem powinny być formalne. Dzięki, że przyznałeś się, że zawiniłeś ,,Nie tylko ja zawiniłem''. Nadal nie zmieniłeś moich poglądów i nadal popieram swoje argumenty. Pozdrawiam również czekam na werdykt.

Oj człowieku teraz to mnie rozbawiłeś, prawie z krzesła spadłem haha.

Jak według Ciebie "pałuj się" nie jest obrazą, to jaki sens w tym, że po zapachu z buzi Cie rozpoznaliśmy, obraża Cię do tego stopnia, że piszesz skargę? Nie wmawiaj mi że Cię spamowałem, ponieważ z wyższą rangą pisałeś dobre 10 minut, aż w końcu powiedzieli że idziesz do więzienia bo nie mają zamiaru dyskutować z takim kimś jak ty. Do tego nie spamowałem, tylko czekałem co mi odpiszesz, a odpisałeś mi brzydko! Nie omijam żadnych tematów, ja się przyznałem że do Ciebie powiedziałem że po zapachu z ust Cie rozpoznaliśmy, ale ty nie masz jaj żeby powiedzieć, że te obelgi co do mnie rzucałeś są również obraźliwe. Wiem, gdyby nie było nicku, to może był by problem z rozpoznaniem Ciebie, ale wyobraź Sobie, że gdy zacząłeś uciekać to Cie rozpoznaliśmy, to znaczy wiedzieliśmy że masz coś za uszami. a zapytaliśmy Ciebie, ponieważ stałeś najbliżej nas. Ale również na nieszczęście był twój nick :D. Co do tego konia, to weź przeczytaj jeszcze raz. Nic nie napisałem że miałem nadzieje że Cię kopnie koń. Jedynie co, to życzyłem Ci żeby Cie to nigdy nie spotkało. Wyobraź sobie, że jak odpowiedź na skargę mogę pisać jak mi się podoba, w angielsku czy też przenośniami. Sprawdzałem twoją możliwość interpretacji tekstu, ale mnie nie zaskoczyłeś, niestety. Co do skargi, to wiem że jestem o coś innego oskarżony, ale to trzeba było napisać osobną skargi. Bronię go ponieważ byłem przy nim i wiem że nic nie zrobił złego.  Przyznałem się dlatego bo mam jaja, tobie ich brak i dalej czujesz się jak niewinny baranek który na rzeź idzie. Co do tego co napisałeś że PD wszystko może, to weź się zastanów proszę. Okay? To że napisze duperele, to uwierz że używa się takiego słowa w języku Polskim, dalej masz jakiś problem z moimi wymowami? To ich nie czytaj i nie pisz już najlepiej nic, bo i tak wiemy że to ty jesteś rzekomo tym pokrzywdzonym biedaczkiem ;(.

P.S Dlaczego piszesz że mam nie pisać przenośnie jak sam je piszesz? 

21 minut temu, Muponessi* napisał:

Oj człowieku teraz to mnie rozbawiłeś, prawie z krzesła spadłem haha.

Jak według Ciebie "pałuj się" nie jest obrazą, to jaki sens w tym, że po zapachu z buzi Cie rozpoznaliśmy, obraża Cię do tego stopnia, że piszesz skargę? Nie wmawiaj mi że Cię spamowałem, ponieważ z wyższą rangą pisałeś dobre 10 minut, aż w końcu powiedzieli że idziesz do więzienia bo nie mają zamiaru dyskutować z takim kimś jak ty. Do tego nie spamowałem, tylko czekałem co mi odpiszesz, a odpisałeś mi brzydko! Nie omijam żadnych tematów, ja się przyznałem że do Ciebie powiedziałem że po zapachu z ust Cie rozpoznaliśmy, ale ty nie masz jaj żeby powiedzieć, że te obelgi co do mnie rzucałeś są również obraźliwe. Wiem, gdyby nie było nicku, to może był by problem z rozpoznaniem Ciebie, ale wyobraź Sobie, że gdy zacząłeś uciekać to Cie rozpoznaliśmy, to znaczy wiedzieliśmy że masz coś za uszami. a zapytaliśmy Ciebie, ponieważ stałeś najbliżej nas. Ale również na nieszczęście był twój nick :D. Co do tego konia, to weź przeczytaj jeszcze raz. Nic nie napisałem że miałem nadzieje że Cię kopnie koń. Jedynie co, to życzyłem Ci żeby Cie to nigdy nie spotkało. Wyobraź sobie, że jak odpowiedź na skargę mogę pisać jak mi się podoba, w angielsku czy też przenośniami. Sprawdzałem twoją możliwość interpretacji tekstu, ale mnie nie zaskoczyłeś, niestety. Co do skargi, to wiem że jestem o coś innego oskarżony, ale to trzeba było napisać osobną skargi. Bronię go ponieważ byłem przy nim i wiem że nic nie zrobił złego.  Przyznałem się dlatego bo mam jaja, tobie ich brak i dalej czujesz się jak niewinny baranek który na rzeź idzie. Co do tego co napisałeś że PD wszystko może, to weź się zastanów proszę. Okay? To że napisze duperele, to uwierz że używa się takiego słowa w języku Polskim, dalej masz jakiś problem z moimi wymowami? To ich nie czytaj i nie pisz już najlepiej nic, bo i tak wiemy że to ty jesteś rzekomo tym pokrzywdzonym biedaczkiem ;(.

P.S Dlaczego piszesz że mam nie pisać przenośnie jak sam je piszesz? 

Nigdzie nie napisali, że nie mają zamiaru dyskutować jest to następne kłamstwo, które piszesz w tej skardze. Pisałeś cały czas ,,Uspokój się'' nie pamiętam do kogo lecz musiałeś poszukać atencji (jak to sapd) i napisać, że mi śmierdzi z buzi. Masz naprawdę rozdwojenie jaźni skoro pisze 4x, że Ciebie skarga nie dotyczy w temacie pościgu. Zapytaliście mnie, ponieważ stałem najbliżej was a napisano ,,Wyglądasz znajomo'' (SKIN WYGLĄDAŁ KOMPLETNIE INACZEJ). Nie mieliście prawa mnie poznać a to, że biegłem to już moja sprawa a wy zrobiliście bezpodstawny pościg za mną. Ojeju ty masz ,,jaja'' widać, że duże skoro masz dziewczynę podobną do Roksany Węgiel na profilowym. Przyznałem się do winy pisząc, że każdy ma coś za uszami, mówi się do Ciebie jak do ściany, po prostu nic nie dociera. Ja jestem pokrzywdzonym biedaczkiem ojoj. Szkoda, że ty za wszelką cenę próbujesz wybronić się z tej skargi. Jak na serwerze pisałeś żebym nie zapomniał poinformować o skardze (nie jest to konieczne) to dogryzałeś mi i poszedłeś się tu spłakać zamiast normalnie wyjaśnić sprawę nie wychodząc po za rozmowę, której nie obejmuje temat skargi.

Edytowane przez JestemKotem

Ile razy ci trzeba tłumaczyć, że nawiązuje do całej skargi dlatego że byłem w trakcie całej akcji, i bronie drugiego oskarżonego. Wiem że próbujesz prowokować ale to ci się nie uda i tak. My tylko powiedzieliśmy że wyglądasz znajomo, może byk inny poszukiwany który wyglądał podobnie do ciebie, nie jesteś sam na tym serwerze. Pomyślałeś? Pisałem cały czas uspokój się? Śmieszny jesteś. Jeżeli byk zamknięty teraz i twoi koledzy wbiegali na niego i dawali jakieś animki, owszem napisałem ale nie kilka razy. Bo za drugim razem już ich zakuwalem za pozwoleniem oczywiście. Wyobraź sobie ze to wy szukaliście problemów przychodząc pod HQ i robiąc zamieszanie, nie ja kiedy pisałem do twoich koleżków że mają się uspokoic gdyż wbiegali na teren zamknięty i animki jakieś dawali albo pisali coś typu policjant mi ssał. No powiem kultura zawyżona. wyobraź sobie że wolę mieć jakąś panią na zdjęciu niż jakiegoś gościa robiącego sobie zdjęcie w lustrze. Skąd wogole wytrzasnąłeś pomysł na profilowe? Ty oskarżając mnie chciałbyś usłyszeć że każdy ma coś za uszami? Bo gdy tobie powiedziałem że tez mnie obrażałem, to tak właśnie zareagowałes. Ale skoro i ty też masz coś za uszami to dlaczego mnie oskarżasz, skoro ty byłeś kilkukrotnie mniej kulturalna osoba? Ja płakać nie muszę ponieważ nie zrobiłem nic złego. To że ty uważasz że to co ci napisałem że ciebie obrazili to jest śmieszne. To jest normalne że ludzi się też rozpoznaje po oddechu. Jeżeli wcześniej miałeś kontakt z policja i waliło ci z ust jak że stodoły, i tym razem też tak było, to jest kolejną sprawa dlaczego cię podejrzewaliśmy. Podałem ci tylko jeden z wielu powodów dlaczego cię podejrzewaliśmy a ty się obrażasz bo ci prawdę mówię? To raczej ja powinienem się obrazić za to co do mnie pisałeś i iść do zarządu z takim czymś, żeby zrobili z tobą porządek. Ale wyobraź sobie że takie osoby jak ty to koło ucha mi latają ;)

@JestemKotem sam nie jesteś święty, również chciałbym przypomnieć, że osoby, które odznaczyłeś nie mają prawa wypowiadania się w tej skardze, chyba, że na to pozwolę.

Funkcjonariusze zostają ukarani, ale za to co działo się w skardze. Operacja plastyczna to słaby sposób ucieknięcia od odpowiedzialności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin