Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracowników frakcji sapd

Rany_Julek*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: -
Data i godzina zdarzenia: ok. godziny 22:35 dnia 24.04.2020
Pełen opis sytuacji:
Tego dnia na stacji paliw obok komisariatu miało takie zdarzenie :
Podjechałem na stację z myślą żeby zatankować pojazd przedemną stał  czarno biały yosemite z którego nagle wyszło dwóch policjantów wyciągnęło broń i zaczęło do mnie strzelać bez jakiego kolwiek powodu, niszcząc mi przy tym 3 opony,  chciałbym chociaż dowiedzieć się jaki był powód, odzyskać 1/2 pieniędzy które przeznaczyłem na naprawę kół pojazdu.

Witam, z tej strony Police Officer I Amalyssek.

Dnia 24 kwietnia z funkcjonariuszem @xYachu. mieliśmy zamiar naprawić oraz zatankować pojazd. Na początku staranowałeś nas na mechaniku wodnym. Po szybkim taranie uciekłeś sobie prawdopodobnie w stronę Doherty ale mniejsza..

Gdy naprawiliśmy pojazd udaliśmy się w stronę stacji benzynowej na Downtown, po raz kolejny zjawiłeś się ty i wjechałeś nam w tył pojazdu co zniszczyło nam pojazd. Po uderzeniu w nasz pojazd na stacji benzynowej tylko ja wyszedłem i rozpocząłem ostrzał w twoją stronę. Po ostrzale zrobiłeś powtórkę z poprzedniej akcji czyli w szybkim tempie wyjechałeś ze stacji.  

W dniu 25.04.2020 o 00:30, Julekxd napisał:

dwóch policjantów wyciągnęło broń i zaczęło do mnie strzelać bez jakiego kolwiek powodu

Jeżeli jesteś niewinny to czemu uciekłeś z miejsca zdarzenia bez słowa i nie ubiegałeś się o np. zwrot gotówki na pm?

Widzisz, utrudniasz potem masz wyrzuty. Również trafiły do mnie dowody na twoją nadzwyczajną kulturę. Taranujemy, wyzywamy, a potem uciekamy, myślę, że jest to słabe rozwiązanie. Tak, więc za szkody zapłacisz sobie sam, a skarga nie ma najmniejszego sensu, więc oddalam zarzuty.

Edytowane przez c0veR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin