Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Kilka fajnych pojazdów wodnych ** Kuter,Ponton,Jacht i 2 motorówki !!

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie pragnę dodać,że nie wiem czy sprzedam owe pojazdy,przyzwyczaiłem się już do ich posiadania,wystawiam je poglądowo / chce sprawdzić offki oraz planuję zmienić baze mojej organizacji,a nowa raczej nie będzie posiadała dostępu do wody,a nie chcę żeby kurzyły się w przecho z tego powodu myślę czasem o sprzedaży owych pojazdów i chce zobaczyć ile jesteście w stanie za nie dać :D  Jest tu mnóstwo modeli,które naprawdę ciężko,a wręcz niemożliwe jest kupić. Mało kto je sprzedaje / mało jest ich dostępnych na serwerze,więc wiem że jak sprzedam,niektóre z nich to będzie wręcz niemożliwe będzie odzyskać je spowrotem przez dłuuugi okres i za normalne kwoty,także postarajcie się to może niektóre z nich trafią w wasze ręce <3 

Model: Reefer 
ID: 39362
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: Tylko i wyłącznie 179 km.
Dodatki: - 

Cena: Zobaczymy oferty.
Coś od siebie: Super kuterek,pięknie ozdobi nie jedną posesję :D. Na serwerze jest tylko 11 sztuk owego modelu z czego jeden z nich jest na zerowaniu. Nwm ile może być w obiegu,ale raczej również ciężko go pozyskać. 
https://mta4life.pl/vehicles?so=0&so_t=0&s_t=1&s=453
SS’y: Niżej :v 

Model: Squalo
ID: 39370
Przebieg pojazdu: 1392km

Cena: Zobaczymy oferty - Wysokość ceny katalogowej to 150k.
Coś od siebie: Super piękna motorówka z mega dobrym v-maxem i przyśpieszeniem. Na serwerze jest 16 sztuk z czego 4 są na zerowaniach,a 1 u Rcona,więc tak jak wyzej cięzko ten pojazd dorwać w swoje ręce <3 
https://mta4life.pl/vehicles?so=0&so_t=0&s_t=1&s=446
SS’y:  Niżej :v 

Model: Tropic
ID: 39790
Przebieg pojazdu: Tylko 327km.

Cena: Zobaczymy oferty - Wysokość ceny katalogowej to 240k.
Coś od siebie: Piękny jacht jeden z ładniejszych elementów mojej wodnej kolekcji :*<3  Na serwerze jest tylko i wyłącznie 8 sztuk owego modelu z czego 1 jest na zerowaniu. 
https://mta4life.pl/vehicles?so=0&so_t=0&s_t=1&s=454
SS’y: Niżej :v 

Model: Speeder 
ID: 39987
Przebieg pojazdu: 3.2k
Dodatki:  Klucz dodatkowy :D 

Cena: Zobaczymy oferty :) 
Coś od siebie: Piękna motorówka :) Na serwerze jest tylko 18 sztuk tego modelu. 4 są na zerowaniach,a pewnie znajdą się jeszcze niektóre na zbanowanych kontach :*  
https://mta4life.pl/vehicles?so=0&so_t=0&s_t=1&s=452

Model: Dinghy
ID: 55880
Przebieg pojazdu: Tylko i wyłącznie 99km.
Dodatki:  -

Cena: Zobaczymy oferty :) 
Coś od siebie: Super Pontonik w złotawym kolorku :* 
https://mta4life.pl/vehicles?s_t=1&s=473

Spoiler

CSzQzTA.png

To może podam kwoty kt,bo jestem już pewny że sprzedaję całą kolekcję wodną iż mam inne plany i potrzeba gotówki.

Ponton - Najwyższa oferta do tej pory to 50k w poprzedniej licytacji,za 55k oddam.

Reefer - 70k do małego nego,iż jest tylko kilka dostępnych na serwie/w obiegu.

Speeder - 100k 

Squalo - Cena katalogowa 150k,ma ona chore osiągi i tak jak Reefer jest tylko kilka sztuk dostępnych/ w obiegu. Za 140k oddam.

Tropic - Jeden z 8 sztuk powstałych na serwie, nwm ile może być dostępnych/ w obiegu skoro jeden jest na zerowaniu,ale myślę że pozyskanie go jest bardzo bardzo trudne. Po za tym jest to super jacht. Cena katalogowa to 240k,więc KT niech będzie 200k do ustalenia.

1 godzinę temu, adus12135 napisał:

To może podam kwoty kt,bo jestem już pewny że sprzedaję całą kolekcję wodną iż mam inne plany i potrzeba gotówki.

Ponton - Najwyższa oferta do tej pory to 50k w poprzedniej licytacji,za 55k oddam.

Reefer - 70k do małego nego,iż jest tylko kilka dostępnych na serwie/w obiegu.

Speeder - 100k 

Squalo - Cena katalogowa 150k,ma ona chore osiągi i tak jak Reefer jest tylko kilka sztuk dostępnych/ w obiegu. Za 140k oddam.

Tropic - Jeden z 8 sztuk powstałych na serwie, nwm ile może być dostępnych/ w obiegu skoro jeden jest na zerowaniu,ale myślę że pozyskanie go jest bardzo bardzo trudne. Po za tym jest to super jacht. Cena katalogowa to 240k,więc KT niech będzie 200k do ustalenia.

Niby te 50k za pontona było ale oferta jest nieaktualna, więc tak jakby się nie liczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin