Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wixer - Oskarżony przez Refelek*.

RFK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wixer
    Data i godzina zdarzenia: 19.04.20/04.05.20
    Pełen opis sytuacji: Witam, Piszę skargę iż mój wpis za który odsiedziałem karę, Nie został usunięty. Dzisiaj brałem udział w nielegalnych wyścigach na opuszczonym lotnisku (04.05.20). Złapali mnie SAPD, Wybrałem więzienie, bo nie chciałem płacić, Po czym okazuje się że miałem dalej wpis od Wixera, który dawno powinienen zostać usunięty. Co najgorsze, że dowiaduję się o tym dopiero o tym dwa tygodnie później od zdarzenia...
    Dowód, który to potwierdza całe zajścieDowód.

Ja, Refelek* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Refelek*
literówka

Witam serdecznie, Police Officer I San Andreas Police Department Wixer,

Dowód, który udostępniłeś nie wskazuje w żaden sposób żeby kara wpisana przez moją osobę została już od odsiedziana. Nie pamiętam tego zatrzymania więc nie jestem w stanie przytoczyć całej sytuacji. Wiem tylko, że jeśli officer który cię zatrzymał przedstawia ci wpis w komputerze, to nie znalazł się on tam bez powodu. Każdego zatrzymanego którego umieszczę w więzieniu momentalnie oczyszczam z wpisów za które odbywa wyrok. Możliwe jest, że umieszczałem już twoją osobę w więzieniu, ale nie jest powiedziane, że wpis który przedstawia tobie officer jest właśnie już odsiedziany.

Podsumowując:

Dowody przedstawione w skardze w żaden sposób nie przedstawiają, iż miał bym nie usuwać wpisu w MDT po umieszczeniu ciebie w celi. Bardzo możliwe jest, że siedziałeś za inne przewinienie a ten wpis został wpisane w terminie późniejszym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin