Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pluum, Rother, Kelly, xDeynx, KubsoneK - oskarżony przez Maly_Karakan

Maly_Karakan'TOPG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @pluuum @KubsoneK* @xDeynNx @Rother 
 Data i godzina zdarzenia: 05.05.2020
 Pełen opis sytuacji: Tak jak kazdego dnia, gdy mi się zaczęło nudzić postanowiłem, ze wejdę sobie na mój ulubiony serwer 4Life, z powodu zabranego prawa jazdy oraz kary mute, postanowiłem, ze wejde sobie na DM postrzelać z innymi graczami, niestety nikogo nie było, więc postanowiłem, że przejdę sobie przez DM, po krótkiej chwili zobaczyłem na moście radiowozy, więc podszedłem do nich zobaczyć co się dzieje, oczywiście za nim zdazyłem się zorientować o co chodzi zostałem obezwładniony paralizatorem i wsadzony do radiowozu, po paru minutach funkcjonariusz @pluuum napisał, ze posiadam 6 wpisów, które wczoraj odsiedziałem ( mam dowody w postaci logów, filmu oraz jako świadka @Iguana ), przez to, że posiadam kare mute nie mogłem nic napisać, mogłem tylko się śmiać z głupoty tego kto mi nie usunął wpisów.
 Dowód, który to potwierdza całe zajście
[2020-05-04 19:15:06] [Output] : ✔ Zostajesz wypuszczony/a z więzienia.  - LOG Z WCZORAJ

Filmów na razie nie udostępniam, bo zbyt duzo ważą, ale gdyby jednak któryś z funkcjonariuszy nie przyznawał się do winy, to przedstawie wszystkie mozliwe dowody, a mam ich naprawde sporo. ( Oczekuję surowej kary dla osoby, ktora nie usunela mi wpisów )
Ja, Maly_Karakan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Maly_Karakan

Teraz, xDeynNx napisał:

Witam Police Officer II xDeynNx.

Nie wiem dlaczego zostałem wymieniony w tej skardze skoro nie byłem dzisiaj na żadnej akcji na strefie DM. 

Pamiętasz może pościg w niedziele za mają osobą? Uczestniczyłeś w nim, i widziałeś jak zostaje wsadzony do więzienia na 240 minut, które odsiedziałem wczoraj. 

28 minut temu, Maly_Karakan napisał:

Pamiętasz może pościg w niedziele za mają osobą? Uczestniczyłeś w nim, i widziałeś jak zostaje wsadzony do więzienia na 240 minut, które odsiedziałem wczoraj. 

Tak pamiętam zostałeś wsadzony na 240min za odmowę przyjecia mandatu który wynosił ok 10,000 PLN oraz za wpisy.

8 minut temu, c0veR napisał:

Co mi po logu, że wyszedłeś z wiezienia. Przedstaw więcej dowodów.

Wyszedłem w niedziele po pościgu z serwera, następnego dnia, czyli w poniedziałek wbiłem na serwer, by odsiedzieć 240 minut. Po wyjściu z więzienia wsiadłem do samochodu by pojezdzic po SF, po 40 minutach zostało mi zabrane prawo jazdy po czym wyszedłem z serwera i wbiłem dopiero dzisiaj gdzie nie byłem nawet 30 minut, więc skąd się wzięły te wpisy? Podaj mi logiczny argument skąd to się wzieło

1 minutę temu, c0veR napisał:

Pisz w jednym poście, a nie nabijasz sobie odpowiedzi. Bo jak tak dalej pójdzie, to odrzucę tą skargę.
Masz więcej dowodów, sam to napisałeś, przedstaw mi logi.

Dokładnie czego logi?

[2020-05-03 22:44:37] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza KubsoneK*!
[2020-05-03 22:45:20] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza KubsoneK*!
[2020-05-03 22:58:45] [Output] : Maly_Karakan [23]: Rother ile paki?
[2020-05-03 22:58:50] [Output] : Rother [590]: 240
[2020-05-03 23:02:18] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wyciszony/a przez Iguana, powód: Brak szacunku dla serwera, administracji, frakcji (SAPD) // BMA ( 60 DAY )
[2020-05-03 23:02:58] [Input]  : quit

// LOGI Z NIEDZIELI - wyszedłem po pościgu od razu z gry

[2020-05-04 14:32:58] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2020-05-04 14:32:58] [Output] : ✔ Pozostały czas, który musisz odsiedzieć to 240 minut/y.
[2020-05-04 19:15:06] [Output] : ✔ Zostajesz wypuszczony/a z więzienia.
[2020-05-04 20:15:45] [Input]  : quit

//LOGI Z WCZORAJ 

[2020-05-05 17:40:46] [Output] : * Connected! [MTA:SA Server 1.5.7 [GNU/Linux x64]]
[2020-05-05 17:42:02] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a na event organizowany przez Alpaka* -- TELEPORT NA DM
[2020-05-05 17:42:27] [Output] : ● Znalazłeś/aś się w strefie bezprawia!
[2020-05-05 17:44:27] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza darkmon!
[2020-05-05 17:44:27] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza darkmon!
[2020-05-05 17:44:50] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza darkmon!
[2020-05-05 17:45:04] [Output] : * pluuum włącza MDT w celu sprawdzenia zatrzymanego
[2020-05-05 17:45:56] [Output] : pluuum [134]: Ma Pan 6wpisów -- SKAD TE WPISY ??
[2020-05-05 17:51:29] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wyjęty/a z pojazdu, a następnie zakuty/a przez funkcjonariusza Kelly!
[2020-05-05 17:51:29] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza Kelly!
[2020-05-05 17:52:02] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2020-05-05 17:52:02] [Output] : ✔ Powód: Wpisy
[2020-05-05 17:52:02] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 240 minut/y

//LOGI Z DZISIAJ

Witam Police Officer III pluuum. 

A więc nie wiem dlaczego zostałem oznaczony, ale dobra. Ja wykonywalem to co zwykle po pościgu. I dostałem polecenie aby sprawdzić czy masz wpisy iż byłeś obok. A więc sprawdziłem zobaczyłem że masz 6 wpisów, powiedziałem to i nagle zobaczyłem że ktoś cię strzelił z paralizatora i wsadza cię do mojego radjowozu. Potem dostałem polecenie aby przewieść cię do więzienia. Zrobiłem to i potem Kelly wsadził cię do więzienia. 

Jak coś to sorki za błędy pisze z telefonu. 

44 minuty temu, c0veR napisał:

Kto cię wsadzał w niedziele do wiezienia?

Nie mam pojęcia.
Wiem, ze po pościgu stał przy mnie; Rother, KubsoneK, AdiiKo, xDeyNx,, oni powinni wiedzieć, kto mnie wsadził, a jak nie to w logach raczej jest napisane.

Edytowane przez Maly_Karakan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin