Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na członka frakcji Transport of San Andreas: Perkulez.

Romek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Romek.

Nick członka frakcji: @PerkuleZ.

Powód napisania pochwały:

Dowody: https://imgur.com/a/l1Rg7x1
edit: chwalonemu kierowcy cos nie pasowalo, takze dam wiecej dowodow na pochwale taksowkarza. Akurat rozmawialismy na temat chillwagon.
PerkuleZ. [247]: mnie chcieli zaciągnąć do wagonu
[2020-05-14 18:16:09] [Output] : PerkuleZ. [247]: uciekaj z wagonu!
[2020-05-14 18:16:12] [Output] : Romek. [461]: czemu!!
[2020-05-14 18:16:18] [Output] : PerkuleZ. [247]: bo.. no
[2020-05-14 18:16:24] [Output] : PerkuleZ. [247]: no nie moge tego tu powiedziec
Niestety, taksowkarz ktory jest chwalony nie chcial mi powiedziec, ale zapraszał też do swojej organizacji. 

Coś od siebie: Super taksówkarz! Rozmowny, szczery, wyraża swoją szczerą oraz jednocześnie negatywną opinię wobec organizacji chillwagon, oraz skończyło mu się paliwo podczas wbijania rekordu kilometrów podczas jednego kursu. Mam nadzieję że pochwalony taksówkarz szybko dostanie zasłużony awans. Aktualnie czekamy na lawetę, także piszę te pochwałę jeszcze w trakcie trwania kursu. Proszę mu dać przynajmniej 2 plusy!

Edytowane przez Romek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin